Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Figyelt kérdés
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
2020. aug. 24. 10:00
191/699 anonim válasza:
Csak arra probalnak a tobbiek utalni, hogy brexit miatt nagyon esznel kell lenni.
192/699 A kérdező kommentje:
191 Tudunk róla, de még ezt bele kalkulálva is jobban jövünk ki kint mint itthon.
2020. aug. 25. 20:29
193/699 anonim válasza:
Az első fizetésig is meg kell élni, fizetni a lakást, stb. Ha itthon jó, ha az ételre valóra marad pénze, akkor hogyan lesz majd a kezdetekhez pénze? Azt is beleszámította, ha kimegy és esetleg a COVID miatt mégsem jön úgy össze a munka, akkor mi lesz? Nem rossz szándékból, de akinek van esze az úgy megy ki külföldre, hogy pár hónapra legalább elegendő plusz pénzzel.
194/699 anonim válasza:
Kerdezo! Mit kalkulaltatok bele?mert ezt nem ertettem.
195/699 A kérdező kommentje:
193 Az itteni helyzettől csak jobban jöhetünk ki,neki már lesz kint fix munkája nekem még nincsen intézés alatt van. Ahogy most áll anyagilag ahhoz képest nem lesz rosszabb.
2020. aug. 25. 20:55
196/699 A kérdező kommentje:
Csak jobb lehet attól 😊
2020. aug. 25. 20:55
197/699 anonim válasza:
Most nem azért, de kérdező, te fogyatékos vagy, hogy értelmezni nem tudsz mondatokat és csak ismételgetsz? Nem arra voltam kiváncsi, hogy lesz e kint munkátok (azt már leírtad, hogy igen), hanem hogy van e kezdő tőke a kinti élethez, vagy oda is pucér seggel megy, netalán hitellel?
198/699 A kérdező kommentje:
197 Mivel nincs pénze így egyenlőre segitsèggel a rokonaim által. Én rajtuk sokat segítettem anno most viszonozzák, ami nagyon jól jön.
2020. aug. 25. 21:17
199/699 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok amik kötekedés és arra nyilván nem fogok reagálni.
2020. aug. 25. 21:17
200/699 A kérdező kommentje:
Mivel a topik elment abba az irányba hogy hova megyünk miért megyünk mennyi pénzből stb az ilyen irányú dolgokra nem valaszolok.
Az eredeti kérdésre alig paran feleltek.
2020. aug. 25. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!