Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
Magyarul sem ért a kérdező! Nem hogy perfekt angolul.
Ki fogod tudni tolteni az engedelyekhez szukseges papirokat?
153 Ne engem hibáztass simán mondhatta volna,hogy én nem vàlok el akkor megmondtam volna neki menjen máshoz.
Igen beszél angolul , de vannak kint rokonaink és segítenek intézni. Nyilván kint is dolgozni kell de az itthoni fél fizutol biztosan többet fog keresni, és több a lehetőség is.
154 gúnyolódj massal,a rosszindulatú aljas dolgokra szándékosan nem reagálok.
Tudok angolul, de rokonaim vannak kint és segítenek elintézni amit kell.
“.. végig ott voltam Kint vártam páromat amikor megmondta neki hogy el akar válni,tudom hogy történt a dolog.”
“Elvált volt amikor már konkrétan összejöttünk.”
Döntsd már el, hogy mit hazudsz! Ha elvált ember volt amikor összejöttetek, 1. hogy lehet akkor az, hogy amikor bejelentette a válást, te már odakinn vártad 2. akkor a váláskor elintézték a házzal kapcsolatos dolgokat is, tehát az ex már nem mehetett csak úgy be oda, mintha még ott lakna.
157 Ha beszélsz valakivel már összejöttetek? Nem egy és ugyanaz a kettő! A szomszéd Jóska bácsival is Beszélgetek de nem jövök vele össze.
A ház közös tulajdon és abban egyeztek meg,hogy eladják. Csak épp hitellel együtt nem veszi meg senki mert annyit ér vagy kevesebbet mint a hitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!