Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
146 Ha valakibe beleszerettem nem hajtottam el de elmondtam amíg nem válik el nem lehet semmi. Nem volt könnyű de ha nem válik el, én nem lettem volna szerető.
Egyébként mindenki itt velem kötekszik de arra miért nem válaszol az ex miért nem képes továbblépni ? Mi már azt szeretnénk ha neki is lenne kapcsolata így nem velunk lenne elfoglalva meg 29 éves fiatal nő miért maradjon egyedül ....
Hátha akkor nem velünk lenne elfoglalva.
"Ha valakibe beleszerettem nem hajtottam el de elmondtam amíg nem válik el nem lehet semmi. Nem volt könnyű de ha nem válik el, én nem lettem volna szerető."
Egy nő , aki normális értékrenddel rendelkezik ,soha nem állította volna választás elé. Egy normális felnőtt nő, úgy elhajtotta volna azt aférfinek csúfolt embert , hogy még most is szaladna. Tudod miért? Mert amelyuk 3 gyerekes család apa , az isten tudja, hogy hol csapja a nőnek a szelet ,az nem gondol a családjára. Az nem tiszteli a családját. És nincs az a nő ,aki szóba állna vele. Akkor, ha már elvált lett volna , semmi probléma nem lenne vele.
149 Elvált volt amikor már konkrétan összejöttünk. Ez már nem változtatott semmin. Nem az volt, hogy szia xy vagyok nős és legyél a barátnőm. Többször is odajött és beszelgettunk ( semmi több!!) elküldtem h gondolja át mit akar akkor hagyjon békén. Kívártam Mert nem akartam szerető lenni.
De tényleg , engem is dobtak már ki , voltam nagyon szerelmes voltam a padlón mégis tovább tudtam lépni nem az exem után kapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!