Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
100 -as
Feleslegesen koptatod a szad. Nrm fogja megerteni, mert nem eleg intelligens. Mar maga az hogy oda megy abba hazba ami a csalade volt , es veri a mellett hogy neki is van annyi joga mint az exfelesegnek , mar ez onmagaban elarulja milyen tipusu ember a kerdezo. Es valoszinu az is, hogy az exfeleseg nem veletlenul nem akarja rabizni a kisgyerekeket erre a "nore"!
Sok lehet itt az exfeleség,hogy annyira védik.Munka terén is őt védik mikor máshol bölcsis gyerek anyukajat dolgozni küldenék, itt meg a legkisebb is 5 éves elmúlt és nem dolgozik mégsem gond.
Nagyon furcsa kettős mérce van.
Mint irtam párom akarta,hogy ne mindig csak nálam legyünk szerintem egy kapcsolatban ez elég egyértelmű, hogy nem mindig csak az egyik félnél kell ülni.
Érdekes is lenne ha rám akarná bízni őket....vagy le hord mindennek de aztán gyerekre vigyázni jó lennék?! Még jó hogy nem teszi ezt.
Ki akar feltekennye tenni kit ? Párom hagyta el őt akkor ha kellene neki nem hagyta volna el...Azért hogy velem legyen tehát nincs okom féltékenynek lenni.
Az ex azt hangoztatja nem szereti nem kell neki akkor meg ő sem féltékeny ,hiszen ha valaki nem érdekel akkor féltékeny se leszek.
Szerencsére már nemsokaig vagyunk itthon valahogy ki kell húzni.
"Ki akar feltekennye tenni kit ? Párom hagyta el őt akkor ha kellene neki nem hagyta volna el...Azért hogy velem legyen tehát nincs okom féltékenynek lenni."
Nah most ertettem meg. Szoval szeretoje voltal?
104 Nem, nem voltam a szeretője.
De miattam vált el mert én elmondtam neki éppen azért ,hogy nem leszek szerető ha Elvált csak akkor foglalkozom vele.
105 Énis anyagilag rendezetten élek, de képzeld el nem az alapján választottam pasit ,hogy ő mennyire gazdag vagy nem.....
Nem a múltját nézem vagy a pénzét!! Hanem őt magát!
Nemtudom miért kell egy olyan embert bántani,megváltani a világot nem is akarjuk de itthon hiába dolgozik a fele fizu az szinte semmi. És nem akarja eltemetni magát csak mert elvált.
Furák az emberek máshol az megy sok az anyagias nő, aki pénzre megy itt meg az a bajuk,hogy olyat választottam aki 3 gyerekes és nem all jól anyagilag.
Meg mindig azt mondom te vagy feltekeny az exre es nem o rad.
105.
Azert ul nagy lovon ,mert nincs iq - ja , es nem latja at a dolgokat. A feleseg penderitette ki ezt a faszit , ebben biztos vagyok , hogy nem forditva tortent.
109 Ne legyél benne biztos, ugyanis párom szakított vele és mondta meg neki válni akar. A nő költözött el haza a szüleihez.
Hiába akartok bántani ex feleség fanok , végig ott voltam Kint vártam páromat amikor megmondta neki hogy el akar válni,tudom hogy történt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!