Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exfelesègek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételeknek.

Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.

Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?

2020. aug. 24. 10:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/699 anonim ***** válasza:
72%

"Szóval ez a vicc nem az ha valaki dolgozni akar."

Kerdezo ,ilyet hol olvastal, ki irta?

2020. aug. 24. 20:04
 82/699 anonim ***** válasza:
79%
Az a problema, kedves kerdezo,hogy nem is tudod ertelmezni amit sok valaszolo leirt. Pedig nagyon fontos dolgokat irtak. De azt gondolom, hogy vagy nem akarod erteni, vagy tenyleg ennyire bugyuta vagy. A "parod" sem lehet tul ertelmes. Nagyon szeretnem hallani az exfeleseget.
2020. aug. 24. 20:17
 83/699 A kérdező kommentje:

81 Sokan támadtak,hogy miért akar párom külföldre menni,miért megyünk. Pedig normálisan gondolkodva meg lehet érteni mert mindenki pènzből él.

82 Többen ellenségesen,bántóan irnak ezeket nyilván nem akarom és tudom megérteni. Sok itt az olyan aki szintén ex feleség és emaitt vele fújnak egy követ. Mivel egy településen éltünk mindannyian ismerem az exet gyerekkorom óta kb , és én sem ilyennek ismertem de egyszerűen nemtudja elfogadni a válást, nem akar tovàbblépni....most az ilyenre mit lehet mondani ?!!!

2020. aug. 24. 20:56
 84/699 anonim ***** válasza:
80%
Szerinted olyan könnyű tovább lépni 3 ģyerekkel, anyagilag 0-án. Persze, hogy azt mondja, hogy nem kéne neki az exe, de azért azt se várjátok már tőle, hogy vigyorogva aszisztáljon a ti kapcsolatotokhoz.
2020. aug. 24. 21:03
 85/699 A kérdező kommentje:

84 De éppen ez az mindenkinek ezt hangoztatja,hogy már nem szereti és nem kell neki de akkor mire fel a balhé?! Ellentétesen viselkedik és mondja a dolgokat.

Anyagilag eddig sem dolgozott, és még én lettem leoltva itt ,hogy azzal ne foglalkozzak...majd elmegy dolgozni akkor. Párom fizeti amit a gyerekek után kell

2020. aug. 24. 21:06
 86/699 anonim ***** válasza:
31%

"Mivel egy településen éltünk mindannyian ismerem az exet gyerekkorom óta kb , és én sem ilyennek ismertem de egyszerűen nemtudja elfogadni a válást, nem akar tovàbblépni."

Mindezt a 10 db. valfabol szurted le.... ugyan ...

2020. aug. 24. 21:08
 87/699 A kérdező kommentje:

86 Nem, az csak egy pèlda volt. De eléggé érdekes volt egyszer egy héten mentem oda , és direkt akkor jött!! Persze jogában áll ,csak tudta ,hogy aznap megyek és direkt úgy intézte.Meg ugye mint irtam az anyjáéknál élnek most az messzebb van de többet elköltött benzinre mint vett volna pár műanyag vállfàt.

Azért bele lehet gondolni a dolgokba.

2020. aug. 24. 21:25
 88/699 anonim ***** válasza:
91%
Honnan tudta, hogy ott vagy?
2020. aug. 24. 22:00
 89/699 A kérdező kommentje:

Páromat hívta hogy jön cuccokért ,pàrom mondja hogy oké persze csak ne kedden mert itt lesz Viki( nem valós nèv). Erre mikor állított be ,amikor ott voltam,kedden.

Most tényleg ha megkérnek rá: ne kedden menj akkor csak azért is kedden?!

2020. aug. 24. 22:07
 90/699 anonim ***** válasza:
88%
Vagy csak akkor ert ra. Igazabol, te tunsz feltekenynek.
2020. aug. 24. 22:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!