Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
38 Én is szeretnék gyereket nekem nincs jogom hozza? Dolgozom az exxel ellentétben aki iskolapadból ment szülni és 10 éve nem dolgozik.
Neki senki nem mondta ne szüljön, kettős mérce, nem különb nő ő se mint én. Azért megyünk ki hogy anyagilag összeszedjük magunkat.
39-es.
Kerlek, dragam. Apukanak joga van boldognak es szerelmesnek lenni.
40 olyan kamu indokok pl elkérni valamit, egyszer el lett neki mondva vigyen bármilyen ingóságot párom ben érdekli de mondvacsinált dolgokra gondolj pl 10 db vállfa
Amennyit elkocsikázott érte abból 30 db ot vett volna.
Ki mondta,hogy odaköltöztem? Nem élek ott, néha felmegyek de nálam is szoktunk lenni.
Egyébként páromnak is ugyanannyira köze van a házhoz mint az exnek mivel fele az övé,ha már ezen kukacoskodunk.
Hat ahoz neked semmi kozod , hogy mikor megy be az exfeleseg a kozos lakasukba!
En nekem sosem lenne pofam oda menni , ebbol is latszik hogy milyen fajta "no" vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!