Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
Te a férfi új párja vagy, ugye?!
1.Nos, a lakás közös tulajdonuk, közös hitel teherrel. (Neked semmi közöd hozzá sem jogilag, sem pedig ahhoz, hogy az ex visszajár a saját tulajdonú lakásába.
.
2.Ezek szerint van közös gyerek is.
Az apja a gyereknek nem "bébicsősz", hanem a szülőapja kötelességekkel.
.
3.Ha az exe olykor soron kívül is elviszi hozzá a gyereket, az teljesen normális gyakorlat: a gyerek inkább az apjával legyen, mint egy "bébicsősszel". Amihez neked szintén semmi közöd.
A gyerek egészséges fejlődéséhez szükség van a válás utáni "normális háromszög, anya-gyerek-apa" kapcsolattartásra.
Akik intelligensek, azoknál ez nem probléma.
.
4. Tudtad, hogy van gyereke a párodnak, tehát neked nincs jogod felhánytorgatni, szóvá tenni.
.
Te csak beléptél az ő hármójuk életébe, ami örök, mivel a gyerek és egyelőre a közös tulajdon is összeköti őket.
A párod tehát nem "bébicsősz", hanem apa, aki a jelek szerint normálisabban gondolkodik, mint te.
Igyekezz felnőni hozzá.
11 az exnek kellene felnőnie , mivel az hogy van apja nem azt jelenti hogy szó nélkül oda viszi a gyerekeket és emiatt nemtud menni dolgozni. Előre meg kellene beszélni és le szervezni nem pedig bebicsősznek nézni.
A ház ha kimegyünk árverésre kerül, Mert az ex semmit nem hajlandó fizetni bele. Mivel a párom és össze fogunk házasodni ha rendeződnek a dolgok mindent megoszt velem nem titkolja és párom azt vallja igenis közöm van hozzá.
A gyereket nem felhánytorgattam ,nem volt titok előttem de egy elvált embernek is joga van új életet kezdeni és boldognak lenni. Akinek van gyereke már haljon meg máshoz nincs joga?
Az ex a hibás párom elmondta neki munkája van,nem tudja vállalni őket erre erôszakkal odavitte és pàrom helyett másnak adták a munkát.
Mert otthagyta őket! Mit csináljon vigye vissza ? És pakolják oda vissza ? A felügyeleti jogért tudta magát verni akkor meg ne testálja oda MEGBESZÉLÉS NÉLKÜL.
Ha előre le van beszélve és ráér persze hogy vigyáz rájuk.
Miért kell általánosítani? Férfiak is tudnak ugyanilyenek lenni.
Bőven elég lett volna annyi, hogy a párom exfelesége.....
Nézd, ha közös a lakás, akkor semmilyen indok nem kell neki, hogy bemenjen.
A párodnak rendezni kéne a közös tulajdon sorsát.
Mi az, hogy ingyen bébicsősz? A párod a gyerek apja, még szép, hogy vigyázz a saját gyerekeire.
Irtam alatta,hogy tisztelet a kivételeknek.
A lakás a banké és hitellel nem veszi meg senki annyit se ér ami a hitel rajta. Bukó a dolog sajnos.
Leirtam az esetet tudta,hogy munkája lenne de direkt otthagyta őket ....hogy ne tudjon elmenni mikor időpontra igérkezett
"A gyereket nem felhánytorgattam ,nem volt titok előttem de egy elvált embernek is joga van új életet kezdeni és boldognak lenni. Akinek van gyereke már haljon meg máshoz nincs joga?"
Jajjj mar megint kezdodik.
Joga vam szerelmesnek lenni , joga vam boldog lenni , joga van mindenhez. Szerencsetlen gyerekek. "Gyerek" ne vallaljon gyerekeket, es akkor elhet mint egy tini fiu aki nem bir a hormonjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!