Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
71 Nem csak az összeg a lényeg, de emiatt őt hiszik megbízhatatlannak mert odalökte a gyerekeket ,hiába mondta el hogy munkája van nem ér rá.
Egyébként a bevételéből megy a gyt tehát közvetve igen magával is kicseszett mert a gyerekek kapnak a bevételből.
Az egyik válaszolóval nagyon is egyet értek, miszerint mikor összeállunk 1 gyerekes apával, meg kell figyelni, hogy , hogy bánik a gyerekével, és utána kell eldönteni, hogy vele maradunk, vagy sem. Én is egy elvált emberrel jöttem össze, neki 1 gyereke volt . Láttam, mennyire szereti a gyerekét, minden alkalommal elhozta amikor csak az anyja engedte. Szoros kapcsolat van köztük, és köztünk is a lányával, mert pici korától ismerem. Így nyugodtan mertem én is vállalni gyereket a férjemmel, tudtam, hogyha bármi történik velünk, a közös gyerekeinket is nagy valószínűleg így fogja szeretni.
Te milyen következtetéseket tudsz levonni a pasidról? Milyen apa az aki elmegy, majd netán hónapokon keresztül haza sem fog jönni? Van olyan ismerősöm németbe dolgozik, a gyerekei miatt minden hétvégére hazajön, pedig Hajdú Biharba lakik, rengeteg pénzbe van az üzemanyag, de akkor is jön. Pedig a legkisebb 15 éves már. Egy szó mint 100, mi itt a többség nem fogunk neked igazat adni. Nektek kell ezt megbeszélni. Mikor összejöttem a férjemmel az ő volt -féleségének sem tetszett az is fújt kígyót békát ránk. Féltékeny volt nagyon, főleg azért mert a közös gyerekük nagyon megszeretett az első perctől kezdve. Mit csináltam? Csendben tűrtem, hagytam, hogy a férjem lerendezze vele ezeket a konfliktusokat. Sok ideig tartott, legalább 3 évig, de végül lenyugodott, és teljesen normális lett. Ő is tálalt valakit utána.
79 Nekünk 500 ezer Ft sok pénz, lehet vannak akiknek ez apró de nekünk nem! Nekem nincs közöm hozzá mikor együtt tervezzük a jövőt?akkor kinek van annak aki ELVÁLT tőle ? Vicc tényleg
A gyerekekre nem vigyázhatok mert emiatt is óbégat az ex. Múltkor 15 percre ugrott el párom addig én voltam velük, már azzal baja volt. Pedig a szobában ültem mellettük és a gyerekek szerint se volt semmi gond. Szóval ez a vicc nem az ha valaki dolgozni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!