Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exfelesègek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételeknek.

Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.

Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?

2020. aug. 24. 10:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/699 anonim ***** válasza:
77%
Az ex feleség hány száz ezertől esett el, hogy 3 gyereket kell nevelnie. Szidd csak, vagy szidjatok együtt, de itt nektek nem fog babér teremni.
2020. aug. 24. 15:08
 72/699 A kérdező kommentje:

71 Nem csak az összeg a lényeg, de emiatt őt hiszik megbízhatatlannak mert odalökte a gyerekeket ,hiába mondta el hogy munkája van nem ér rá.

Egyébként a bevételéből megy a gyt tehát közvetve igen magával is kicseszett mert a gyerekek kapnak a bevételből.

2020. aug. 24. 15:11
 73/699 A kérdező kommentje:
Miért kell valakit ellehetetleníteni aki dolgozni akar? Nem bulizni ment volna....
2020. aug. 24. 15:12
 74/699 anonim ***** válasza:
100%
#70: akkor kell hívni egy bébiszittert tűzoltásként, nagyságrendekkel olcsóbb, mint 500 ezer, és utána komolyan elbeszélgetni az anyukával az exférjnek.
2020. aug. 24. 15:46
 75/699 A kérdező kommentje:
74 Sajnos nem ismerünk babyszitter t főleg nem olyat aki 3 gyereket elvállal. Az 500 ezer a munka összértéke lett volna , nem egy este alatt keres annyit. De így massal csináltattàk meg.
2020. aug. 24. 15:53
 76/699 A kérdező kommentje:
Mivel Privátban nekem ugrottak h milysn munka az ilyen leirom : szamlakepes felújítási munka és sürgős lett volna. De lényegtelen lehetne épp cukrász is.
2020. aug. 24. 15:56
 77/699 anonim ***** válasza:
77%

Az egyik válaszolóval nagyon is egyet értek, miszerint mikor összeállunk 1 gyerekes apával, meg kell figyelni, hogy , hogy bánik a gyerekével, és utána kell eldönteni, hogy vele maradunk, vagy sem. Én is egy elvált emberrel jöttem össze, neki 1 gyereke volt . Láttam, mennyire szereti a gyerekét, minden alkalommal elhozta amikor csak az anyja engedte. Szoros kapcsolat van köztük, és köztünk is a lányával, mert pici korától ismerem. Így nyugodtan mertem én is vállalni gyereket a férjemmel, tudtam, hogyha bármi történik velünk, a közös gyerekeinket is nagy valószínűleg így fogja szeretni.

Te milyen következtetéseket tudsz levonni a pasidról? Milyen apa az aki elmegy, majd netán hónapokon keresztül haza sem fog jönni? Van olyan ismerősöm németbe dolgozik, a gyerekei miatt minden hétvégére hazajön, pedig Hajdú Biharba lakik, rengeteg pénzbe van az üzemanyag, de akkor is jön. Pedig a legkisebb 15 éves már. Egy szó mint 100, mi itt a többség nem fogunk neked igazat adni. Nektek kell ezt megbeszélni. Mikor összejöttem a férjemmel az ő volt -féleségének sem tetszett az is fújt kígyót békát ránk. Féltékeny volt nagyon, főleg azért mert a közös gyerekük nagyon megszeretett az első perctől kezdve. Mit csináltam? Csendben tűrtem, hagytam, hogy a férjem lerendezze vele ezeket a konfliktusokat. Sok ideig tartott, legalább 3 évig, de végül lenyugodott, és teljesen normális lett. Ő is tálalt valakit utána.

2020. aug. 24. 16:11
 78/699 A kérdező kommentje:
77 Szereti a gyerekeit,nem erről van szó. Az anyjukat nem szereti de a gyerekeket igen. Lehet itt szép hangzatos ódakat írni, de anyagilag ha fejreáll sem teheti meg,hogy hazajárjon annyiszor. A szép apai érzésekből nemtud megélni senki.
2020. aug. 24. 16:59
 79/699 anonim ***** válasza:
72%
Ha annyira akartad ezt a pasit a 3 gyerekével, akkor vigyázhatsz te is rájuk. Vedd ki te is a részedet, ha már 500 ezer Ft-on nyafogsz. Amúgy semmi közöd az ő pénzéhez.
2020. aug. 24. 17:11
 80/699 A kérdező kommentje:

79 Nekünk 500 ezer Ft sok pénz, lehet vannak akiknek ez apró de nekünk nem! Nekem nincs közöm hozzá mikor együtt tervezzük a jövőt?akkor kinek van annak aki ELVÁLT tőle ? Vicc tényleg

A gyerekekre nem vigyázhatok mert emiatt is óbégat az ex. Múltkor 15 percre ugrott el párom addig én voltam velük, már azzal baja volt. Pedig a szobában ültem mellettük és a gyerekek szerint se volt semmi gond. Szóval ez a vicc nem az ha valaki dolgozni akar.

2020. aug. 24. 17:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!