Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Figyelt kérdés
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
Jezusom! A 295 - os nem azt kerdezte miert nem vallaltal gyereket. Azt kerdezte vallalnal e gyereket valakivel aki sosem dolgozott meg .
2020. aug. 26. 19:05
302/699 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy mennyivel támogatod, hanem, hogy egyáltalán 5 forintot is elfogad. Fizet egyáltalán gyerektartást? Honnan tudod, hogy az ex miért mászkál, miért zaklatja? A házon, hogy lehet több hitel, mint, amit ér?
2020. aug. 26. 19:09
303/699 anonim válasza:
Dehogynem lehet válaszolni igennel vagy nemmel, én 27 éves felelősségteljes nőkét nem vállalnék olyan emberrel egy gyereket sem, nemhogy 3-at, aki életében nem dolgozott!
2020. aug. 26. 19:09
304/699 A kérdező kommentje:
303 Fél fizut kap tehát fizet gyt -t vonják tőle.
A házon deviza hitel van az lett átütemezve egyszer és fizetik de még midnig több a tartozás mint amit ér. A ház dolgairól nem láttam hivatalos papírt ezt elmondásból tudom csak
304 Ez nem kizárólag az anyagiakon múlik, de mindenkinek lelke rajta ,hogy dönt. Én 3 gyereket semmiképp sem vállalnék mindig csak egyet szerettem volna.
2020. aug. 26. 19:32
305/699 A kérdező kommentje:
302 sertegess mást viszont neked is hasonló jókat .
2020. aug. 26. 19:34
306/699 A kérdező kommentje:
Utoljára írom le utána ignoralom a válaszokat teljes mértékben ha nem a kérdésre vonatkozik. Mert megint az exxel való problémák helyett az a téma én kivel vállalnék gyereket meg Menynire az anyagiaktól teszem függővé.
2020. aug. 26. 19:36
307/699 anonim válasza:
Irto szorakoztato,ahogy jatszod itt az ertelmisegi , felsobbrendu holgyet, mikozben nem vagy kepes ertelmezni senki valaszat. Jot szorakozom.
2020. aug. 26. 19:37
308/699 anonim válasza:
Kérdező ezzel az ésszel te Angliában WC-t fogsz takarítani vagy mosogatni valahol, mert más munkára nem alkalmaznának.
2020. aug. 26. 19:38
309/699 A kérdező kommentje:
307 szórakozz akkor ,sok kötekedő embernek nem adom meg az örömöt hogy igazuk legyen.
308 nem ez volt a kérdés!!!! Egyébként sosem volt ilyen jellegű munkám. De a megnyilvánulásod sértő azokkal szemben akiknek ez a munkájuk mert ez is tisztességes munka.
2020. aug. 26. 19:45
310/699 A kérdező kommentje:
309 inkább téged mutogassanak mint kötekedö és rosszindulatú romlott ember példáját! Hibáztathatjátok páromat de Nemtudom mit várnak az ilyenek, barki kerülhet rossz helyzetbe néhány kötekedő Visszakaphatná a sorstól ezt a sok gonosz embertelen Mocskot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!