Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
350 Nekem sincs sok türelmem de magamat megvédeni mindig kell,hogy legyen időm és erőm.
Tényleg sok ember csak így névtelenül bátor, személyesen nem mondanának ilyeneket.
354 rendben örülök h mindenkinek iylen tökéletes és hibamentes az élete és hibamentesen 800 fokon be biztosítva vállalt gyereket.
A múlton rágódni mi értelme? Én sem vállaltam volna 3at csak egyet akkorsem ha egy milliárdos ember lenne az apjuk de ez mindenkinek a saját döntése. Olyanról beszélünk ami már teljesen mindegy !!!
355 Nincs értelme a múlton rágódni hogy 9 éve vagy 10 éve miért nem ment dolgozni akárhová.
Amíg együtt voltak az adókedvezmény és a gyerekek juttatásai val együtt jobban jöttek ki.
De most fele fizu de egész hitel egész rezsi és a nagy haz fenntartása ugye sokba kerül. Senki!!! Nem úgy indul neki egy kapcsolatnak hogy minlesz ha vége lesz mi lesz meghalok mi lesz ha elüt egy busz.
A jelenlegi helyzet ami számít
“Nincs értelme a múlton rágódni”
Majd akkor is mondd ezt, amikor 1-2 gyerek után lelép egy másik nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!