Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exfelesègek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételeknek.

Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.

Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?

2020. aug. 24. 10:00
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/699 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, hogy a nyavalyába lehetsz te még életben? :(( Rossz olvasni az ökörségeidet, komolyan. Buta vagy, mint a föld, ezen már a pénz, meg külföld sem segít, hiába csábító. Hogyan fogsz te ott életképesen kommunikálni emberi lényekkel, ha ennyire nem megy magyarul sem?

*mellesleg “exszel” a helyes forma, nem “exxel”, nem igaz, hogy nem szúrja a szemedet! Legalább írásmódodban ne lennél már igénytelen, ha a párválasztásodban sikerült, bakker!

2020. aug. 26. 22:12
 362/699 anonim ***** válasza:
87%

Hát, nem olvastam végig a válaszokat. Csak annyi, hogy lehet szidni az exet, hogy nincs munkája, de 3 gyerekkel egyáltalán nem könnyű elhelyezkedni. A nagycsaládosoknál ezért szokott legtöbbször otthon maradni az anya főállású anyaként a legkisebb iskolás koráig. Náluk is ez volt gondolom , csak közben az apuka lelécelt. Az ex meg ott van 3 gyerekkel, amikből az egyik ovis, de még a kisiskolás is gyakran lehet beteg. Plusz hozni-vinni, mindezt egyedülálló anyaként... Nagyjából 0% esélye van a munkaerő piacon. És akkor még a kedves volt férje le is lépne külföldre az új csajával, még ennyit se segítene a gyerekek körül, amit eddig. Pedig hát ketten vállalták őket, nem csak az anya dolga minden. Én végtelenül sajnálom szegény nőt, mert kilátástalan kB a helyzete. Minimum lenne, hogy a gyerekek apja vigyáz a gyerekekre, amikor kell, segít hozni vagy vinni őket az intézményekbe, vagy most, amikor otthon voltak a vírus meg a szünet miatt hónapokat, akkor velük van, tanul velük... Stb. Hogy az anya tudjon munkát keresni, dolgozni. Eddig az ex gondolom biztosította, hogy a gyerekek el legyenek látva, intézte a nem kevés dolgot a 3 közös gyerek körül, a férfi tudott csak magával és a munkájával foglalkozni. A válással ez megváltozott, igen, ha az anyának más dolga van (ki tudja, lehet interjúra ment) akkor oldja meg az apa a gyerekeket.

Könnyű mondani, hogy a nő lusta, munkakerülő, de egyedül a 3 gyerekkel kB esélye nincs semmire. Ő anya, szereti a gyerekeit... pedig neki is sokkal egyszerűbb lenne lelépni, csak ő nem teheti ezt meg.

2020. aug. 26. 22:39
 363/699 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez az, nem tudom mennyire kellene neked ez a pasi,ha nála lenne a három gyerek.
2020. aug. 27. 00:23
 364/699 anonim ***** válasza:
83%
Apuka miért nem harcolt a bíróságon a gyerekeiért, hogy nála legyenek, ha az exnek nincs semmije, legalább addig, amíg az helyrejön? Ja, mert az nem fér bele a terveibe..
2020. aug. 27. 08:42
 365/699 anonim ***** válasza:
71%
De ,hogy iteltek az exnek egyatalan, ha nincs keresete? Nekem ez zavaros.
2020. aug. 27. 09:20
 366/699 anonim ***** válasza:
34%
Gondolom anyuka előadta a hattyú halálát, hogy a gyerekek nélkül meghalna, meg a kedves szülei vállalták, hogy eltartják az unokáikat, amíg nem kezd el dolgozni és lesz félretett pénze. Apuka meg lazán belement.
2020. aug. 27. 09:39
 367/699 A kérdező kommentje:

Mocskolódásokat és negatív dolgokat figyelmen kívül hagyom, megnézném én más mennyire hibátlan!!!

364,365 Mindig az anyának ítélik ha nincs ellen indok, és nem volt mert a gyerekek rendezettek ,gondoskodva van róluk , állása nincs az anyának ezt a bíróság is tudta.Az osztott felügyelet felmerült de az anya tiltakozott ellene meg a gyerekeknek sem lett volna jó ide-oda ingàzni.

2020. aug. 27. 09:44
 368/699 A kérdező kommentje:
362 Ha tudta volna előre akkor segít, de ő is dolgozni jár nem bulizni és ha már így alakult,hogy csak ő dolgozik akkor nem kellene elveszíteni azt a melót. Én annyiban megértem az Exet ,nehéz munkàt találni.
2020. aug. 27. 09:48
 369/699 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ahelyett, hogy itt mocskolod az exet, a kedves párod és te segítetek neki az elhelyezkedésben? Nézitek ti is az álláshirdetéseket és ha megy interjúra, akkor addig vigyáztok a gyerekekre?
 370/699 anonim ***** válasza:
0%
Nah ezt nem gondoltam , hogy akkor is anyuka megkaphatja, ha nincs allasa. De fura vilagba elunk.
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!