Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élek. Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élek. Azt érzem, hogy sajnos nincs értelme... Pedig szeretem. De kezd múlni amit éreztem az elején.. és nem tudom , érdemes lenne e folytatni. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 18:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves #9es! Nincs sajnos ra eselyunk. :/ es friss nagyon. 2 hónapja.
2020. aug. 22. 21:06
 12/12 anonim ***** válasza:
De igen létezik távkapcsolat. Mi is havonta 1 x tudtunk kb hétvégére talizni mondjuk pe tek tol vasárnapig vagy jobb esetben ritkábban csütörtöktől. Ez 3 évig de lehet hogy 3 és fél volt. Irtó szar és irtó nehéz de csak mert nyilván hisnyoztunk egymásnak, minden tali végén déli vokt hogy megint egy honap külön.. 400 km szóval ja nehéz. Mi mindennap folyamatosna írtunk mindenhol messengeren, teloztunk, webkam meg együtt filneztunk 😄😄úgy h behiztuk a filmet és egyszerre elinditottuk kozbe írtunk. De nem lehetetlen, nekünk is voltak hullamvolgyek az első pár honapba rögtön majdnem szakítottunk a nehézségek miatt, nemtudom ti mennyi ideje vagytok együtt.. Szóval 3 év tavkapcs mert o meg suliba járt, aztán elkezdett dolgozni és akkor osszekoltoztunk. Most leszünk 6 évesek holnap 😄
2020. aug. 24. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!