Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élek. Azt érzem, hogy sajnos nincs értelme... Pedig szeretem. De kezd múlni amit éreztem az elején.. és nem tudom , érdemes lenne e folytatni. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 18:46
2/12 anonim válasza:
Egy kicsit részletesebben kellett volna!
Ha nem jó így, és nincs is kilátásban, hogy a helyzet megváltozzon, akkor nem érdemes.
3/12 anonim válasza:
Rövid időn belül lehetőség van arra hogy esetleg ne tavkapcsolat legyen? Ha nem akkor jobb lesz külön
4/12 anonim válasza:
A kapcsolatoknak alapfeltétele a személyes együttlét.
Távkapcsolat valójában nem létezik.
5/12 anonim válasza:
Te érzed a valót: aminek vége, az vége.
6/12 A kérdező kommentje:
Havonta tudunk találkozni.. :)
És nincs esély rövid időn belül lehetőség:/ :)
2020. aug. 20. 20:34
7/12 anonim válasza:
Nem tudom, mióta tart, de a szavaidból úgy tűnik, kezdesz belefáradni. Ez abszolút érthető, pláne, ha nincs rá esély a közeljövőben, hogy szintet lépjetek. Beszélj erről a pároddal szerintem, jó lenne tudni, ő mit gondol.
8/12 anonim válasza:
Mióta tart, meg mennyi időt töltöttetek úgy, hogy együtt voltatok és nem volt a távolság?
Így ezek nélkül nehéz jó választ adni.
9/12 anonim válasza:
Van esély arra, hogy összeköltözzetek?
Nekem eddig 2 távkapcsolatomnak lett vége. Pontosan azért mert hosszabbtávon nem lehet bírni a távot. Főleg ha ritkán találkoztok.
Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!