Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, meddig érdemes próbálkozni? Új esélyt adni neki?
Távkapcsolatban vagyunk (ő a férfi) és az utóbbi időben nem tudjuk egyszerűen összehozni a találkozót.
Elég intenzíven indult a kapcsolatunk, ez a mindent elsöprő szerelemként. Viszont nagyon rá nyomta a negatív bélyeget a kapcsolatunkra, hogy nem tudunk találkozni.
Ugyan úgy vágyunk a másikra, a másik ölelésére, csókjaira, vagy, hogy csak együtt legyünk.
Ez nagyon megvisel minket, ő pedig magában tartja, egymaga akarja cipeli ezt a súlyt és emiatt kizár az életéből mert nem akar bántani... pedig pont ezzel teszi.
Nekem ő a mindent jelenti, szó szerint!
Hiszem, hogy jövőnk van. Persze minden 2 emberen múlik.
Meddig érdemes új esélyt adni egy távkapcsolatnak?
Hogy ez nem állandó, csak ki kell tartanunk és nem rögtön eldobni ami jó.
Akik voltak ilyen helyzetbe, hogy döntöttek?
Mi azokat, hogy nem tudtok találkozni?
Mi párommal 200km-es távkapcsiban voltunk 4 és fél évig, de heti rendszerességgel tudtunk egy nap talizni. Mikor jó volt mind a kettőnknek, akkor egymásnál. 4 és fél év után költözött az én városomba.
Szabadság és pihenő nap meg nem létezik, ugye?
Vagy mind a ketten rettentően kötött helyen dolgoztok, ahol semmi beleszólásotok a beosztásba?
Nem akarlak bántani, de ha valaki kizár az életéből, nem jelent jót.
Hány évesek vagytok? Szerintem te nem látsz a szerelemtől, neki meg tök kényelmes. Felnőtt ember rég megoldja ezt, ha akarja. Keress olyat, aki komolyan vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!