Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne érdemes tenni ilyen helyzetekben?
Távkapcsolatban csúnyán veszekszik veled a párod (gyanúd szerint "túl" biztosra vesz) és elég bántó dolgokat vág ilyenkor a fejedhez, mikor külön vagytok, de minden teljesen jó, mikor együtt vagytok.
Mit tennétek, hogy a helyzet változzon ?
-Megbeszélnétek (azért egyoldalú a veszekedés, mert ti nem veszekedtek, hanem érveltek éppen)
-Nem beszéltek vele egy darabig, majd, megpróbáljátok felvenni vele a kapcsolatot.
-Úgy tennétek, mintha mi sem történt volna.
-Mennél hozzá rendesen a (még békésen) megbeszélt időpontban, csak nem egyeztetsz vele, hátha ettől tudatosul benne, hogy ha így viselkedik veled, nem vehet 100%-ig biztosra.
-Végül a szakítósok kedéért.....Kidobnád.
Ti mit tennétek ? Nemet és kort is írjatok legyetek szívesek.
Hát én nem kínzom magam ilyen párral. Bánt engem elég ember a világon. A párom azért van, hogy szebbé tegye az életem.
Az, hogy bizonyos dolgokról van vélemény különbség, az rendben van, de hogy a személyemet bántsa?
Na neee. Nem lenne a párom. Keresek olyat, aki kedves.
Mi megbeszéltük mire van szükségünk egymáatól, és hogy mit tudunk tenni egymásért.
De sokat segített ebben a szeretetnyelvünk kiderítése is.
-Megbeszélnétek (azért egyoldalú a veszekedés, mert ti nem veszekedtek, hanem érveltek éppen)
Igen. Én először ezzel próbálkoznék. Meg másodszor. Ha még ennél is többször fordul elő, akkor más eszközhöz nyúlnék.
-Nem beszéltek vele egy darabig, majd, megpróbáljátok felvenni vele a kapcsolatot.
A kapcsolatot annak ildomos felvenni,aki megtörte annak harmóniáját. Jelen esetben ő volt az. Neki kéne bocsánat kérés közepette keresni téged. Ha folyton fordítva van, egy igazi pincsi kutya vagy, ő pedig nem fog felhagyni a hisztijével. (ha férfiről beszélünk, akkor írtó gáz ez a szó, de igen, vannak hisztis pasik is.)
-Úgy tennétek, mintha mi sem történt volna.
Hát, ha a gyomrod bírja ezt.... Enyém egy-kettő után nem bírná, de ja, ezt is meg lehet próbálni, de ha sokszor fordul elő, ez mégsem megoldás...
-Mennél hozzá rendesen a (még békésen) megbeszélt időpontban, csak nem egyeztetsz vele, hátha ettől tudatosul benne, hogy ha így viselkedik veled, nem vehet 100%-ig biztosra.
Igen, ez már nem rossz. Nézd. Kell hogy érezze, hogy a tetteinek következmenye van. Ha ezt nem érezteted vele, akkor nem kerültök be a felnőttek világába.
-Végül a szakítósok kedéért.....Kidobnád.
Hát csak sokadik után. Ha minden lépcsőn végigmentem, semmi nem használt, vagy ha durvul a hangnem.
De nyilván nem ez az első megoldás.
Sok sikert a pacákhoz, nőhöz, nem tudom..
Ezek a kicsinyes bosszúk rettentően gyerekesek... Ne pukkadozz, ne tarts "nem szólok hozzád" szünetet, meg ne próbálj olyan jeleket küldeni amiket úgysem ért meg (feltételezem hogy te lány vagy ő meg fiú, és mi fiúk nem értünk a jelzésekből, túl egyszerűek vagyok ahhoz!).
Mindenképp a megbeszélést javaslom...
Mi megbeszéltük, igaz pár napig még kissé hűvös volt a hangulat.
De ha esetleg úgy megbántom, hogy időt kér, akkor másnap felültem volna az első vonatra, hogy normálisan meg tudjuk beszélni, nem telefono keresztül.
Okés, 14 óra utazás, de érte bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!