Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel megismerkedem a neten, mennyire bízhatok meg benne? Érdemes távkapcsolatot kezdeni így?
őszinte véleményeket kérek
24N
nem kell túlbonyolítani
megismerted, kedveled, jól érzed magad vele, ha beszéltek? igen? akkor beszéljetek. csináld ami jól esik. éljél. ne félj élni.
persze eleinte vigyázni kell a sok idiótával, de az idő ezeket kiszűri.
csináljátok ami jól esik, szerintem nagy távolságból nem kell itt felcímkézni meg hűséget fogadni meg minden... mert az nyilván nehezen tartható meg menne a sértődés. el kell fogadni és felérni ésszel a szitut mindkét félnek. bizonyos szint azért kell ahhoz, hogy ez gond és sérülés (lelkire gondolok) nélkül működjön.
de teljesen működhető a dolog
Miféle távkapcsolat egy ismeretlen emberrel?
Én amúgy Mari néni vagyok az Aranyág nyugdíjas otthonból, de, hogy jobban tetszek neked azt írom, hogy 25F
Mi 1000km-ről ismerkedtünk össze.
Őszinte férfi, én is az vagyok, fél évig csak cseteltünk.
Aztán fél évig ingáztunk - háromhetenként vagy ő ment, vagy én jöttem -, aztán összeköltöztünk.
Első találkánál picit feszült voltam (mint egy sima randinál), de akkor és azóta sem tudok negatívumot felhozni.
Persze, vannak hóbortjai, de mindent meg tudunk beszélni, kölcsönös tisztelet, szeretet, szerelem, elsőfokú szexuális élet... mindenben klappolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!