Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatot hogyan lehet túlélni?
A barátnőm kiment külföldre de csak december végén jön haza. Nem tudom hogyan fogom kibírni, kezdek becsavarodni.
Most kint nagyon jól érzi magát én pedig kész idegroncs vagyok.
sehogy.
úgy kezeled,hogy van egy dugópajtid aki fél évben egyszer bejelentkezik fa-szért.
de ha van egy kis eszed,akkor felcsípsz egy rendes barátnőt is,aki ott van veled napi szinten.
Kettes, nem tudni, hogy huzamosabb időre ment ki, vagy miután decemberben visszajön, itt is marad. Az időtartam pl pont beleillik egy féléves Erasmus ösztöndíjba is.
Kérdező, ki fogod bírni ez tuti, ebbe még senki sem halt bele :) Csináld a dolgaidat, tartsd a kapcsolatot vele, decemberig fél lábon is ki leher bírni. Két hónap az túró :D
1. kimész vele
2. két hónap nem sok, ha közben haza tud jönni 2-3 napra
Mi már fél éve vagyunk távkapcsolatban, de havonta legalább egyszer biztosan találkozunk. Ha ez nem opció, akkro szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!