Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt kell folyton cseszegetnie ha nem találok állást ?
Figyelt kérdés
Mindig veszekszünk emiatt ,mi akik eddig soha ,nem volt köztünk sok konfliktus. Nekem sem jó így ,rengeteg helyre jelentkezem küldöm a maileket de legtöbb esetben semmi válasz.A munkaügyi központban szó szerint 6db ajánlat volt abból 4 férfiaknak.Már nemtudom mit tehetnék.2020. aug. 16. 12:12
21/29 anonim válasza:
Hát figyi ha van saját pénzed és elvagy belőle munkanélküliként, akkor nem jogos a cseszegtése. De ha a másik dolgozik és ő tart el, akkor viszont egy idő után jogos, ha ez nem tetszik neki.
23/29 A kérdező kommentje:
18 köszönöm
19 Egy bizonyos kor után az ember már tudja mit tud elvégezni és mit nem,mire alkalmas. Ezért írtam,hogy ezek nem ,tisztában vagyok saját magammal.Ez olyan mintha random villanyszerelő lennék igaz se végzettségem se tehetségem ahhoz.
2020. aug. 16. 13:51
25/29 A kérdező kommentje:
21 Nincs saját pénz,mindig közös kassza volt ,akkoris amikor nekem volt több a keresetem.Plusz az én házamban lakik.
2020. aug. 16. 13:53
26/29 A kérdező kommentje:
22 Nem vettek fel a postára sajnos.Jelentkeztem pedig.
2020. aug. 16. 13:54
27/29 anonim válasza:
NE e-mailt-t küldj!
Menj be személyesen!
28/29 A kérdező kommentje:
27 Legtöbb esetben csak e-mail elérhetőség van megadva vagy telefonszám.
Ahol kiírva volt oda személyesen mentem.
2020. aug. 16. 14:00
29/29 anonim válasza:
Sorstárs, hajdu-bihari vagyok.
Sőt terhes is. De felvesszük a 10millát a férjemnek jó a fizuja igy nem kell nekem dolgozni.
Majd még lesz 2gyerek vagy több.
Jöhet a lepontozás hihii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!