Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mièrt kell folyton cseszegetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt kell folyton cseszegetnie ha nem találok állást ?

Figyelt kérdés
Mindig veszekszünk emiatt ,mi akik eddig soha ,nem volt köztünk sok konfliktus. Nekem sem jó így ,rengeteg helyre jelentkezem küldöm a maileket de legtöbb esetben semmi válasz.A munkaügyi központban szó szerint 6db ajánlat volt abból 4 férfiaknak.Már nemtudom mit tehetnék.

2020. aug. 16. 12:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező átérzem a helyzeted. Én is Hajdú Bihari vagyok. Itt semmi lehetőség nincs. Sose válaszolnak az elküldött emailokra csak felrakják az állást.

Jövő nyáron lehet én is elhúzok a Balcsira melózni.Ez a megye egy nagy nulla!!

Engem is csesztetett anno a pasim. Hát kuka az ilyen pali...

2020. aug. 16. 12:50
 12/29 anonim ***** válasza:
62%

9

Általános köztudatban a betanított s segédmunkaköröket nevezik aljának, de attól még tisztességes munka csak vacak olykor.

13/29 A kérdező kommentje:
Nem azt látja,hogy nem keresek , még a konkrét e-maileket is látja mert a laptop automatikusan arra a mailre jelentkezik be... látja,tudja,hogy nem kamu.
 14/29 anonim ***** válasza:
62%
Ja amúgy pincér melóból van egy rakat
2020. aug. 16. 12:51
 15/29 A kérdező kommentje:
11 Látom sorstársak vagyunk, nekem se jön válasz pedig már szinte nem is nézem mi az legyen az akár takarító arra is elküldtem.
2020. aug. 16. 12:51
 16/29 A kérdező kommentje:
14 Abban nincs gyakorlatom, emiatt el szoktak küldeni. Szakmunkást végeztem de nem jött be ,ezért estin érettségiztem majd főiskola.
2020. aug. 16. 12:52
 17/29 A kérdező kommentje:
11 Jól teszed ha van hova elmész.Nekem van itt házam,amit nem merek itthagyni mert egyetlen vagyonom és ha nem lakunk itt szétszedik a kisebbségiek.
2020. aug. 16. 12:54
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
2020. aug. 16. 13:09
 19/29 anonim ***** válasza:
25%

Mi baj pl. a sereggel?

Ott is van jó pár irodai/adminisztrációs/logisztikus munkakör, nem csak "harcoló" állomány!

Ja hogy nincs munkád, de így kezded, hogy ez meg ez meg emez kizárva? LOL

Jól írta itt valaki, aki akar, az dolgozik!

2020. aug. 16. 13:16
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
18 az egy dolog hogy ott van csak nem szólnak vissza!!
2020. aug. 16. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!