Vékony lányok, titeket is folyton cseszegetnek, hogy vékonyak vagytok?
Figyelt kérdés
157 cm vagyok és 46 kg, tehát nem kórosan vékony, tök jó kis formás popsim van és 75B-s melleim. Nagyon sok pasinak bejövök, de a családban folyton cseszgetnek, hogy hízzak. Főleg anyum és nővérem, akik hízékonyak, husisak. Most csak irigykednek, vagy tényleg baj lehet az alakommal?
21L
2017. júl. 29. 15:14
1/17 anonim válasza:
Semmi baj nincs az alakoddal. Anyud és nővéred irigy.
2/17 anonim válasza:
Sima piszkálás. Ne törődj vele.
3/17 anonim válasza:
Igen, pár éve engem is csesztettek vele és igazuk volt, mióta feljött pár kg, sokkal jobban nézek ki és jobban is érzem magam. Szóval a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben.
4/17 A kérdező kommentje:
Én nagyon nehezen hízok, de igazából nemis akarok :D Én jól érzem magam így. Csak szarul esik ez a csesztetés.
2017. júl. 29. 15:23
5/17 anonim válasza:
Nyugi,nekem is van h beszólnak, de engem nem érdekel,szeretek vékony lenni,az embereknek meg úgyis van vmi ami nem tetszik, szval ne érdekeljen. Szerintem sokkal szebb ha valaki vékony,mintha husisabb.
6/17 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig visszaszóltam, hogy nekik meg fogyni kellene.
7/17 anonim válasza:
Tök mindegy, úgyis kertitörpe vagy :D
8/17 anonim válasza:
Ismerős, engem is a rokonaim gebéznek le, akiken 10 kiló plusz van.
9/17 A kérdező kommentje:
#7 lányként ponthogy előny picinek lenni, mint hátrány :D Köszi a válaszokat, gyanítottam, hogy csak irigyek. Nekem pl a lábaim is tök szépek, nem narancsbőrösek.
2017. júl. 29. 23:12
10/17 anonim válasza:
Örülj neki, h nem a mai átlag vagy. Borzalmasak a mai tinik. 14 évesen már narancsbőr, kilóg a háj... és még mutogatják is a picshanacijukkal és a kis topjukkal..0 önkritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!