Vékony lányok, titeket is folyton cseszegetnek, hogy vékonyak vagytok?
157 cm vagyok és 46 kg, tehát nem kórosan vékony, tök jó kis formás popsim van és 75B-s melleim. Nagyon sok pasinak bejövök, de a családban folyton cseszgetnek, hogy hízzak. Főleg anyum és nővérem, akik hízékonyak, husisak. Most csak irigykednek, vagy tényleg baj lehet az alakommal?
21L
Én is pont ekkora vagyok 45-6 kg-val :)
De én edzek, szoval sportos vagyok.
Sztem örülj neki, h vekony vagy és nem egy elhízott ennyi idősen ;)
20/L
Tobb,mint 10 centivel vagyok magasabb nalad es ugyanennyi a sulyom. Gondolhatod,miket kapok nap mint nap. Pedig en is sportos vagyok,a hasam kockas,formas a fenekem,es a testem tobbi resze is izmos legalabb minimalisan.
En mindig elmondom nekik,hogy tokeletesen erzem magam igy. Mindig is vekony voltam,nagyjabol egy eve sikerult ezt megszeretnem,ne akarjak mar lerombolni ezt is.
#11 vagyok,
Sztem érezzük jól magunkat, örüljünk és legyünk büszkék a feszes , szép testünkre! A többiek meg irigykedjrnek csak, sz4rni rá ;)
Pacsi a sportért csajok! 🙌
Régebben, iskolás koromban en is nagyon vékony voltam es mindenki csesztetett vele "elől deszka, hátul léc"-nek csufoltak.
Vékony alkat vagyok es keveset ettem.
Na ez 10 mulva megváltozott. Most imádok enni (egészségesen) és sporttal igyekszem kordában tartani a súlyom es alakom.
Most pont jónak erzem magam és nem csesztet senki😊.
Engem is cseszegetnek. Folyton. Mindenhol.
A család nem is annyira. De barátok, ismerősök, ismeretlek...
Hihetetlen.
Mindig jönnek azzal, hogy:
- De vékony vagy? Szoktál enni?
- Hány kiló vagy?
- Te anorexiás vagy?
De bakker én se megyek oda máshoz, hogy:
-Te jó ég, milyen dagadt vagy! Folyton csak eszel?
Pedig szerintem nem is vagyok annyira sovány:(
Próbálok hízni, de nem megy.
43-44 kiló és 161 centi.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!