Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mièrt kell folyton cseszegetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt kell folyton cseszegetnie ha nem találok állást ?

Figyelt kérdés
Mindig veszekszünk emiatt ,mi akik eddig soha ,nem volt köztünk sok konfliktus. Nekem sem jó így ,rengeteg helyre jelentkezem küldöm a maileket de legtöbb esetben semmi válasz.A munkaügyi központban szó szerint 6db ajánlat volt abból 4 férfiaknak.Már nemtudom mit tehetnék.

2020. aug. 16. 12:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
33%

Mert egy tahó a pasid.

Keress egy olyat, aki nem egy felszínes idióta.

2020. aug. 16. 12:18
 2/29 anonim ***** válasza:
32%
Aki akar dolgozik, aki nem az nem.
2020. aug. 16. 12:19
 3/29 A kérdező kommentje:
2 Ha tudsz állást küldd át kérlek,ha szerinted ez így megy. Helyileg Hajdú-Bihar megye déli része.
2020. aug. 16. 12:21
 4/29 anonim ***** válasza:
52%

sereg, posta, rendőrség, nagyáruházak, kajáldák, iskolaőrség,...

Ja!

És le ne írd a korod, sulid, meg hasonlókat!

2020. aug. 16. 12:24
 5/29 A kérdező kommentje:

Sereg,rendőrség kizárva.

A többit már próbáltam.

Akkora baromság ez a le ne írd a korod sulid ?! Ugyanaz a munka való az 56 éves eladó szakmájú Marika néninek mint egy 28 éves főiskolát végzett nyelvet tudó nőnek ? Nyilván nagyrészt számít a végzettség és a kor!

2020. aug. 16. 12:27
 6/29 anonim ***** válasza:
45%

5.-nek.

Aha, már értem. Nagy arc, és az iróniát sem érted.

1.: ÍRD LE, hogy mi a sulid és a korod!

2.: Mi baj a sereggel?

2020. aug. 16. 12:38
 7/29 anonim ***** válasza:
75%

Mióta nem találni állást?

Alja munkát bármikor el lehet vállalni, aki dolgozni akar, amíg találni valami jobbat, ez csak akarat kérdése...

2020. aug. 16. 12:41
 8/29 anonim ***** válasza:
46%

Ha nincs más, a Marika néni is meg te is mentek takarítani. Akár maszekban is, meghirdeted facen, vagy a jobb környékeket megszórod egy hirdetéssel, hogy óránként 1500-ért vállalsz ablak mosást, nagytakítast, kerti munkát, stb. Apropó, betakarítás szinte mindenhol van.

Lehet, hogy az a probléma forrása, hogy a párod nem azt látja, hogy minden követ megmozgatsz, és fél, hogy egy fizetésből nem éltek meg hosszú távon.

2020. aug. 16. 12:42
 9/29 A kérdező kommentje:

6 Nincs nagy arcom, az irónia pedig..nos írásban mivel nem tartozik hozzá hangsúly vagy arckifejezés ,elég nehéz megállapítani mi lett ironikusnak és mi kötekedésnek szánva.

Végzettségeim :pincér szakma, pénzügy-számvitel alapszak. Adminisztràcios, ügyintéző, telefonos ügyintézői és eladói tapasztalatom van.

7 Nálad mi számít aljának ? Az utcán csikket szedni nem jelentkeztem ez igaz.

2020. aug. 16. 12:47
 10/29 A kérdező kommentje:

8 Itt nincs igény ilyesmire magának oldja meg mindenki(vidék) gyerekfelügyeletet hirdettem de nem jelentkeztek rá , szerintem az is családon belül megy jobban.

Mezőgazdasághoz nem értek sajnos ezt bevallom.

2020. aug. 16. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!