Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt kell folyton cseszegetnie ha nem találok állást ?
Mert egy tahó a pasid.
Keress egy olyat, aki nem egy felszínes idióta.
sereg, posta, rendőrség, nagyáruházak, kajáldák, iskolaőrség,...
Ja!
És le ne írd a korod, sulid, meg hasonlókat!
Sereg,rendőrség kizárva.
A többit már próbáltam.
Akkora baromság ez a le ne írd a korod sulid ?! Ugyanaz a munka való az 56 éves eladó szakmájú Marika néninek mint egy 28 éves főiskolát végzett nyelvet tudó nőnek ? Nyilván nagyrészt számít a végzettség és a kor!
5.-nek.
Aha, már értem. Nagy arc, és az iróniát sem érted.
1.: ÍRD LE, hogy mi a sulid és a korod!
2.: Mi baj a sereggel?
Mióta nem találni állást?
Alja munkát bármikor el lehet vállalni, aki dolgozni akar, amíg találni valami jobbat, ez csak akarat kérdése...
Ha nincs más, a Marika néni is meg te is mentek takarítani. Akár maszekban is, meghirdeted facen, vagy a jobb környékeket megszórod egy hirdetéssel, hogy óránként 1500-ért vállalsz ablak mosást, nagytakítast, kerti munkát, stb. Apropó, betakarítás szinte mindenhol van.
Lehet, hogy az a probléma forrása, hogy a párod nem azt látja, hogy minden követ megmozgatsz, és fél, hogy egy fizetésből nem éltek meg hosszú távon.
6 Nincs nagy arcom, az irónia pedig..nos írásban mivel nem tartozik hozzá hangsúly vagy arckifejezés ,elég nehéz megállapítani mi lett ironikusnak és mi kötekedésnek szánva.
Végzettségeim :pincér szakma, pénzügy-számvitel alapszak. Adminisztràcios, ügyintéző, telefonos ügyintézői és eladói tapasztalatom van.
7 Nálad mi számít aljának ? Az utcán csikket szedni nem jelentkeztem ez igaz.
8 Itt nincs igény ilyesmire magának oldja meg mindenki(vidék) gyerekfelügyeletet hirdettem de nem jelentkeztek rá , szerintem az is családon belül megy jobban.
Mezőgazdasághoz nem értek sajnos ezt bevallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!