Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy osztálytársam, aki...

Van egy osztálytársam, aki folyton cseszeget valaki segít?

Figyelt kérdés
Jönnek az olyan válaszok, hogy Próbáljam apukáját megkérni, de nem merem, mert akkor azzal fog cseszegetni hogy "rámhivta apját de gáz" meg hogy verjem szét, de én nem tudom mert én kedves vagyok, és jó szívű nem tudok mást bántani meg azt se aki bánt vagy beszologat. Folyton cseszeget az osztályba de nem tudom, kibírni ezt a pár napot a suliból mert egyre jobban fenyit hogy suli után megver, meg gyere verekedjunk dr én nem merek szólni tanárnak,mert félek tőle. 13/F De ebbe szerintem az a gáz, hogy apám mindig arról híres hogy ő verekedésben mindig nyer, és kiáll akár vér, akár nem. Hogy oldjam meg a problémát?

2017. máj. 14. 00:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Értelmes komment.
2017. máj. 14. 00:40
 2/11 anonim válasza:
Ha félsz szólni bárkinek is,akkor szerintem csak annyit tudsz tenni,hogy figyelmen kivul hagyod
2017. máj. 14. 01:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb valaki szája annál jobban fél hidd el. Ő már tudja hogy téged piszkálhat mert nem reagálsz rá. Be lenne szarva ha csak egyet intenél felé. Nehogy már a szülők oldják meg helyetted...Nekem is ekkora volt a szám amig be nem verték...Hidd el ő jobban fél mint te.
2017. máj. 14. 01:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Én szünetben teljes erőből váratlanul hasbavágtam egy ilyen cseszegetős gyereket és ezt követően nyikkanni sem mert többet felém.

Én is egy nagyon barátságos kedves és jószívű gyerek voltam amolyan nyápic aki sokat tűrt de akkor betelt a pohár.

2017. máj. 14. 03:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Én ezt azért nem merem, mert félek lesz valami következménye, haverjával jön megvárna suli után. Stb.. lehet egyszer nálam is befog telni, de én előre gondolkodok, és látom, csak én johetek ki rosszul. Amúgy valaki érti az első választ? De köszönöm szépen eddigi válaszokat.
2017. máj. 14. 07:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Mond meg neki jó hangosan, akár kiabálva, hogy ne fenyegessen, és hogy ő erősebb mint te, nem kell ehhez verekedés hogy kiderüljön, miért akar hát megverni? Megkérdezed tőle, aztán menj be a tanáriba, vagy akárhova, keresd meg a tanűrnődet, aztán komolyan és erőteljesen számolj be neki, hogy XY meg akar verni, és ezzel fenyeget!
2017. máj. 14. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Old meg minél előbb a problémát, sok sikert kívánok hozzá!
2017. máj. 14. 14:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. máj. 14. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :)
2017. máj. 14. 18:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Deee, amúgy ha beleutok akkor is lesz következménye akkor milesz?
2017. máj. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!