Cseszeget pár osztálytársam?
Az osztályban pár barátnőm van, velük szoktam beszélgetni. A többiekkel meg inkább nem is szólunk egymáshoz, ha valamit akarnak, válaszolok nekik, de ennyi. Nekem ez igy tökéletes lenne, de van egy gyerek, aki ahogy meglát, elkezd nekem pofázni, amikor épp nem tud mimbe belekötni, akkor olyanokat mond, hogy ma is milyen """gyönyörű""" vagyok, mindjárt elélvez tőlem, meg ilyenek. És van pár barátja, akikkel röhögnek rajtam meg ők is beszólnak néha. Már rendesen gyomorideggel kelek fel reggelente, hogy ma vajon hogy fognak megalázni mindenki előtt. Ráadásul a hátam mögött pletykálkodnak rólam és az osztály semlegesebb részéből is pár emberrel sikerült elhitetniük a faßságaikat és ők is engem utálnak olyan dolgokért, amiket ezek találtak ki.
Egyszer régebben emlitettem ezt az osztályfőnöknek, aminek az lett az eredménye, hogy odament hozzájuk beszélni, hogy miért piszkálnak engem, ők meg előadták magukat, hogy mit hazudozok, ők hozzám se szólnak, ÉN kezdek el állandóan vitatkozni velük, meg ilyesmi, az ofő belenyugodott ebbe, ők meg még jobban csesztettek, mint eddig, mert "árulkodtam".
Aztán voltam már az iskolapszichlógusnál is ezzel, aki azt mondta, vagy tűröm tovább a beszólásaikat, vagy elkezdek kedveskedni nekik meg azt mutatni, hogy közéjük akarok tartozni. És akkor TALÁN egyszer elfogadnak és 12. végére elmondhatom magamról, hogy én is az osztály része vagyok. Én viszont nem akarok ezek előtt megalázkodni, meg azt a látszatot kelteni, hogy elfogadom a szabályaikat, nem is akarok ennek az osztályközösségnek a része lenni, én boldog lennék úgy, hogy van az osztály, meg én és köztünk a barátnőim. Csak ez a pár nyomorék keseriti meg minden ott töltött percemet. Nem is szólok hozzájuk, még csak rájuk se nézek, ha mondanak valamit, levegőnek nézem őket, mégse birják abbahagyni és egész álló nap nekem szólogatnak be meg rólam beszélgetnek.
Mit csináljak?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!