Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy osztálytársam, aki...

Van egy osztálytársam, aki folyton cseszeget valaki segít?

Figyelt kérdés
Jönnek az olyan válaszok, hogy Próbáljam apukáját megkérni, de nem merem, mert akkor azzal fog cseszegetni hogy "rámhivta apját de gáz" meg hogy verjem szét, de én nem tudom mert én kedves vagyok, és jó szívű nem tudok mást bántani meg azt se aki bánt vagy beszologat. Folyton cseszeget az osztályba de nem tudom, kibírni ezt a pár napot a suliból mert egyre jobban fenyit hogy suli után megver, meg gyere verekedjunk dr én nem merek szólni tanárnak,mert félek tőle. 13/F De ebbe szerintem az a gáz, hogy apám mindig arról híres hogy ő verekedésben mindig nyer, és kiáll akár vér, akár nem. Hogy oldjam meg a problémát?

2017. máj. 14. 00:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Most semmilyen tanár hanem ő mefjobban megverte vagy valam
2017. máj. 14. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!