Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már hasonló helyzetben, mi lett a vége?
4 éve viszonzatlanul szerelmes vagyok egy lányba, sokszor majdnem összejöttünk, megcsalta velem az exét is. Aztán mindig kihátrált, összevissza szórakozott velem, nehezen tudtam volna kerülni, kollégák vagyunk. Már gondoltam munkahelyváltásra is, de a gondolat is nagyon megvisel, szeretem a helyet is, viszont kezdek nagyon depresszióba esni, más lányokra rá sem nézek, mindent megtettem ezért az egyért, így sem voltam elég jó neki.
Hogy léphetnék túl? Egyáltalán valaha ezen túl lehet? Ha ezen sikerült továbblépni, ki tudtatok normális kapcsolatot alakítani? Lehetek még egyáltalán másba is ennyire szerelmes? :(
27F
Köszönöm.
Volt, akinek ezután jött még az igazi nagy szerelem?
Szia
A kommentedre válaszolok csak, mert #1-es mindent leírt és nem tudok mit hozzáfűzni
Igen, nekem jött az igazinak vélt utána. Az, hogy miattam csúszott el a dolog, más kérdés.
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!