Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, a barátom 23 éves.

Én 4-5 éve élek egyedül, egy rokonomtól kölcsönkapott lakásban, a párom szűk egy éve költözött hozzám. Én végeztem az egyetemmel, elkezdtem hivatalosan is dolgozni (mindig is eltartottam magam), neki még 3 éve van, ha nem csúszik még többet.

Pár hete a rokonom megkért, hogy csomagoljak és költözzek. Ez igencsak váratlanul ért, mert eddig mindig elmondta, hogy soha nem tenne ki, ill. hamarosan rám íratja a lakást.A fizetésem ahhoz nem volt elég, hogy nagyrészben eltartsam kettőnket és még albérletet is fizessek, így megszületett a döntés. Hazaköltözünk a szüleinkhez.

Elmondtam a páromnak, hogy mennyire fáj, hogy nem keresett munkát, hogy együtt maradhassunk. Ekkor mndta el, hogy ő még mennyire gyereknek érzi magát, és se felnőni, se felelőséget vállalni nem akar. Eddig is tudtam, hogy belátható időn belül, nem fogunk házasodni, vagy vállalunk gyereket, de a válasza igencsak leforrázott.

Szeretném, ha megosztanátok velem a történeteteket, ha nektek is volt ilyen "kényszer szétköltözésetek", vagy ha a párotok ennyire nem volt nyitott a felnőtt létre.

2017. aug. 1. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos vagyok ilyen helyzetben és nagyon idegesítő mikor személyiségre minden klappol, és ilyen éretlen a pasi ebben a témában. Nagyon fájna ha emiatt szakítani kéne, de ha mégis erre kerül a sor legközelebb biztos ismerkedésnél megpróbálnám kiszűrni ezt a fajtát. Nem akarok 10+ évet elcseszni azzal hogy az anyja helyett tanítom meg az önállóságra meg várok...
2017. aug. 1. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
En ilyet meg nem lattam. Volt mar hogy nem talalt munkat honapokig akivel eppen egyutt voltam, de hogy inkabb vissza koltozik gyereknek az uj.
2017. aug. 1. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy percet nem vesztegetnek tovabbra erre a kisfiura. Menjen haza, es nezze, ahogy anyuci mossa a szennyeset. Az valo neki.
2017. aug. 1. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem, és mélységesen meg is döbbent a helyzet.

Én is 23 vagyok, de külön élek, dolgoztam, most pedig szülök. Alig vártam az önálló életet, és ezt tekintem normálisnak. Azt csöppet sem, hogy valaki az igyekvés, előre haladás helyett anyuka további pesztrálását válassza. Nem kéne ilyen pasi,ő még gyerek. Gyerek ésszel ( és főleg gondolkodással) rendelkezik.

2017. aug. 1. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a rokonod ezért rakott ki? Hogy a barátod ott elősködik rajtad. Persze nem ez volt a legjobb módja a nevelésnek, de talán ez lehetett az indítéka.

Amúgy meg ilyen gyerekből nem kérnék.

2017. aug. 1. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:

A rokonod ezért tett ki, de én a helyében a barátodnak adtam volna ultimátumot - vagy keres munkát belátható időn belül, vagy ő mehet, amerre lát.

Egyébként már az is sokat elárul, hogy 23 éves, és még 3 éve va hátra ráadásul csúszik is... meddig tervez élősködni rajtad, a szülein, stb?! Ez nagyon gáz.

2017. aug. 7. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat!

Nem ezért tettek ki, ez fix.

2017. aug. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!