Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Jogos a viselkedésem? Vagy lehetnék türelmesebb, és megértőbb? Esetleg Ti voltatok már hasonló helyzetben?
Párom együtt él a nagyanyjával, és az anyjával, az apjával, - aki elhagyta őket - nem tartja a kapcsolatot, így ő a ffi a háznál, tehát rá hárul minden ffi munka, illetve a ház körüli teendők is,mivel kertes házban laknak.
Gyakorlatilag minden nemű munka/tennivaló/ügyintéznivaló, (még a takarítás is) rá hárul, mivel a nagyanyjáék elhagyják magukat, és nem csinálnak semmit.
A lényeg az, h páromnak sajnos így nagyon sok a dolga,és kevesebb idő jut kettőnkre, vagy a szabadidőre, mivel sajnos ilyen a családi háttere ....
Én emiatt sokszor ideges, és elégedetlen vagyok,nehezen viselem, h nem mindig jut idő, vagy kellő idő közös programokra....
És ha segítenél neki? Az is egy fajta közös program.
Több idő jutna kettőtökre. Nem voltam még amúgy ilyen helyzetben, de ez jutott most eszembe
Szerintem is segíts neki igy jobban, meg ismered a családját is, és több időt tudtok együtt tölteni a pároddal.
Ráadásul így nem hangolják ellened a párodat a családtagjai ha azt látják rajtad neked elég fontos ahhoz hogy be válald azt hogy te is kiveszed a részedet a teendőiben és így az jön le komoly a kapcsolatotok komolyan veszítek egymást és nem ellened lesznek hanem melletted és közelebb kerülsz a párodhoz is meg a családjához is.
A következő lehetőségeid vannak:
1. Elfogadod.
2. Megpróbál elköltözni, hogy felszabaduljon a nagyra nőtt bébik gondozása alól.
3. Szakítotok.
A kettes lenne az optimális megoldás, ülj le vele beszélgetni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!