Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem tudnál valamit megadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudnál valamit megadni a párodnak, megengednéd, hogy kiélje mással?

Figyelt kérdés

Röviden: alapjaiban véve egy stabil, jó alapokon nyugvó kapcsolatban élek, DE! Vannak dolgok SZEXUÁLISAN, amiket nem tudok vagy akarok megadni a páromnak. Ő viszont tökéletesen megad nekem mindent, nem tudok egy dolgot sem mondani, ami kifogásolható lenne a részéről.

Megfodult a fejemben, hogy ez így hosszútávon, megcsalás nélkül meddig működhet, ha nincsenek kielégítve az igényei, vágyai?

Ebből a gondolatból pedig az jött, hogy hagynám neki, hogy ezeket megélje mással (kontrollált módon, tehát lenne beleszólásom, hogy kivel).

Nem félek az "elszeretéstől", de viszont ha menni akarna, természetesen elengedném, hisz nem láncolhatom magamhoz. Viszont mint látjátok, ragaszkodok hozzá, mert nem volt még ilyen párom, akitől mindent, tényleg mindent megkapok testileg, lelkileg, de visszafelé ez nem így van.

Ti mit gondoltok erről?

2020. júl. 17. 08:01
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

A minden alatt természetesen értettem azt is, hogy mi a jó, mi nem. Közben folyamatosan kommunikálunk, kérdezem, és egyszerűen nem, nem megy. Ez a kézimunka pont egy konkrét példa a legutolsó együttlétunkből. Csináltunk olyat is, mint a dedóban, hogy átfogta a kezem és mutatta, milyen gyorsan, erősen csináljam. De nem tudtam reprezentálni, amit mutatott.

És de sajnos ebből kiindulva minden alkalom számomra egy újratanulás. 4 éve vagyunk már együtt és nem bírok ráérezni, mennyire lehet ez kiábrándító, miközben ő csak egy ujjal hozzám ér már élvezek??

Egy szóval sem mondtam vagy állítottam olyat, hogy a normális kapcsolatban élők hazudnak egymásnak. Egyszerűen azt tapazstalom a környezetemben, hogy a problémáikat inkább a környezettel próbálják megoldani, minthogy lekommunikálják egymással, na ez nálunk nincs így. Ezt a kérdést is pedzegettem már a párommal, hogy mit szólna, ha elengedném, annyit mondott, hogy döntsek, ahogy jónak látom.

Az édeshármast azért hoztam fel, mert nekem nem okozott akkora élvezetet egy nővel együtt lenni, hogy ez rendszeres legyen az életünkben (ez alatt értsd, hogy évente, kétévente, havonta, ahogy kijön a lépés). Volt szó párcseréről is, de nekem nem kell más, így végül az a "logikus" ha ő egymaga marad egy másik nővel.

Abban mindenképpen igazad van hogy komplexusból fakadna a döntés. Mérlegelek folyamatosan, amiről már szintén beszélgettünk közösen, hogy mit okozhatna ez bennem, benne, mennyire változtatna a kapcsolatunkon, a lelki részen, mi van, ha nem jól sül el. Én ezen a beszélgetésen párommal már túl vagyok, itt a nagyközönség véleményére voltam most kíváncsi, amit meg is kaptam,amiért hálás is vagyok.

Úgy érzem, nála jobbat nem találhatok, ezért ragaszkodom hozzá foggal körömmel és ezért szeretném, ha mindent megkaphatna akkor is, ha én azt nem tudom neki megadni. És ismételném önmagam, lehetek e olyan "önző" hogy ha ő mindent megad nekem akkor én meg ne? Ha nem a saját testemmel, de a lehetőséget felkínálnám neki, hogy megélhessen mindent, ha akarja. Inkább ilyen módon, mint a hátam mögött, vagy azt mondja, hogy nahelószia (ez is benne van természetesen a pakliban, de ettől nem félek, hisz ha így érzi, hogy nincs mellettem helye, el tudom fogadni). Nekem ér annyit (most így érzem) ez az ember, hogy egy ilyet megtegyek érte. De nem hiába került ki a kérdés, vannak kételyeim, túl sok a mi lesz ha... De ez már egy másik történet.

2020. júl. 18. 14:00
 42/44 anonim ***** válasza:
37%
Én is pont ugyanennyire béna vagyok, és az orálnál nekem az is gond, hogy még fogmosás közben is öklendezek (vagy a reflux miatt, vagy érzékenyebb lehet ott valami a kelleténél), szóval rosszul is csinálom, meg még majd' le is hányom, ez így teljesen rossz, ahogy van. Ebből kiindulva én megengedném. Azt nem mondom, hogy örömmel és dalolva, valamennyire biztos rosszul érezném magam, de igyekeznék nem kimutatni. Ha ezt leszámítva minden rendben közöttünk, végre találtam egy férfit, akivel jó és boldog vagyok, én sem szakítanék.
2020. júl. 18. 14:10
 43/44 anonim ***** válasza:
73%
Nem látom értelmét annak a kapcsolatnak. Két ember azért van együt, mert megkapnak egymástól olyat amire szükségük van. Ha ez nem így van, miért helyeselném, hogy mástól kapjon meg olyat amire szüksége van és közben velem van egy kapcsolatban. Semmi értelme és eléggé értéktelen ez így önmagában egy 3. személlyel az élen.
2020. júl. 19. 15:20
 44/44 anonim ***** válasza:
67%
Én megengedném neki. F 42
2020. júl. 20. 12:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!