Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem tudnál valamit megadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudnál valamit megadni a párodnak, megengednéd, hogy kiélje mással?

Figyelt kérdés

Röviden: alapjaiban véve egy stabil, jó alapokon nyugvó kapcsolatban élek, DE! Vannak dolgok SZEXUÁLISAN, amiket nem tudok vagy akarok megadni a páromnak. Ő viszont tökéletesen megad nekem mindent, nem tudok egy dolgot sem mondani, ami kifogásolható lenne a részéről.

Megfodult a fejemben, hogy ez így hosszútávon, megcsalás nélkül meddig működhet, ha nincsenek kielégítve az igényei, vágyai?

Ebből a gondolatból pedig az jött, hogy hagynám neki, hogy ezeket megélje mással (kontrollált módon, tehát lenne beleszólásom, hogy kivel).

Nem félek az "elszeretéstől", de viszont ha menni akarna, természetesen elengedném, hisz nem láncolhatom magamhoz. Viszont mint látjátok, ragaszkodok hozzá, mert nem volt még ilyen párom, akitől mindent, tényleg mindent megkapok testileg, lelkileg, de visszafelé ez nem így van.

Ti mit gondoltok erről?

2020. júl. 17. 08:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Mi az amit nem tudsz megadni?
2020. júl. 17. 17:02
 32/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg véleményt, hozzászólást! Szuper gondolatokat írtatok le.

Amit nem tudok, akarok megadni az az orál(én vagyok a nő), ami elég alapvető egy kapcsolatban. Mindemellett azt érzem, sokszor nem tudom felvenni az ő fonalát, miközben ő minden rezdülésemre reagál. Ez nem csak nála, hanem előző partnereimmel is így volt, és hiába próbálok jól csinálni valamit, általában nem jó... Ezt érhetitek akár egy egyszerű kézimunkára is, pl nem szorítom elég erősen, máskor meg túl erősen, szóval nem érzem, nem találom el, mikor mi lenne a jó neki.

Próbálkoztunk már édeshármassal, de nekem annyira nem volt bejövős. Nem undorodtam a szitutól, de nem is lett a kedvencem. Ott ugye látom, hallom tapasztalom ami történik, volt közvetlen ráhatásom a szitura.

A mi kapcsolatunk a hozzászólásaitokból ítélve a "nem normális" kategóriába sorolható. Ugyanis igen, mi mindent, MINDENT!!! megbeszélünk egymással, akkor is, ha azzal fájdalmat okozunk a másiknak. Titkos vágyak, gondolatok kibeszélése nálunk alap. Ha meglátunk az utcán, neten egy csinos csajt vagy izmos pasit simán kibeszéljük, hogy elmennénk e vele egy körre. Tudjuk egymás olyan vágyait, amit eddig soha senkinek nem mondtunk el, csak egymásnak.

Én úgy érzem, hogy ez így, ilyen formában mondhatni már félig nyitott kapcsolat. Viszont nekem nincs igényem menni, mert mindent megkapok, ő viszont nem. És arra gondoltam, hogy ha én nem, de más miért ne elégíthetné ki testi igényeit? Lehetek olyan "önző" hogy én mindent megkapok ő meg nem és megkötöm a kezét?

2020. júl. 17. 21:27
 33/44 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező amiről te beszélsz, az a társadalmunkban még egyelőre tabunak számít. Ahogy erről írtam is meglepő módon még mindig ez a mondjuk így állati ösztön dominálja a kapcsolatokat, amiben a másik testét birtokolni kell, lényegében véve az önbizalomhiány és a kapcsolat gyengesége miatt érzett frusztrációt sejtem én fő indoknak. Ha megnézed minden második "okos" megjegyzés arról szól, hogy aki mással szexel, az előbb-utóbb el fog hagyni. Pedig nem, csak ugye a többség kapcsolatai rendkívül felszínesek, vagy mondjuk ki rosszak, és félnek attól, hogy így az szétesne. örülök, hogy vannak olyanok, mint te, aki ezen a nevezzük így társadalmi ketrecen kívül is mersz gondolkodni. Hiszem, hogy idővel többen képesek lesznek rá, és végre a szexualitás az lesz mindenki szemében, ami valójába egy örömforrás, és nem a párkapcsolatok működésének alfája meg ómegája. Eleve számomra mindig is döbbenetes volt, hogy sok elvileg érzelmeken, megértésen, meg együttélésen alapuló kapcsolat olyan triviális kis dolgon miszlikbe tud esni, mint a szex vagy annak hiánya. Mintha az valami fontos dolog volna, nem egy sokadrangú.

Mindegy nem húzom tovább a szöveget, a lényeg az kérdező, hogy mint látod ez a téma még darázsfészek. Mély érzésű és jó ember vagy, ezt tudd, de azt is láthatod, hogy erre még a többség mondjuk így nem teljesen kész.

2020. júl. 17. 21:54
 34/44 anonim ***** válasza:
67%

Azoknak pedig akik nekem kérdéseket tettek föl, csak annyit felellek, amit akartam leírtam, nem fogom elismételni magam. A kérdéseitek többségére amúgy sem tőlem kell választ várni, hanem leülni magatok és elgondolkodni.

üdv.

(ha nem egyértelmű én írtam a 6. és 12. választ)

2020. júl. 17. 21:56
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Beszélnél arról hogy miért nem megy az orál?

A helyedben mindent megtennék az ügy érdekében.

Semmilyen esetben nem tudnám elfogadni, megengedni, hogy kiélje mással!

2020. júl. 18. 04:43
 36/44 A kérdező kommentje:

Szerinted nem próbálkoztam/próbálkozok folyamatosan? :(

Sok évnyi szexuális tapasztalat után sem megy. Hányásfóbiám van és egyszerűen nem tudom leküzdeni az érzést, hogy amint a számba kerül, fordul egyet a gyomrom, plusz ugyanez van a sperma ízére, állagára. Legutóbb ki kellett szaladnom a mosdóba, mert majdnem kijött a vacsora. Ez egy olyan "blokk" bennem, amit 13 évnyi "gyakorlás" után sem tudtam leküzdeni. Sosem kényszerített rá senki, hogy csináljam, egyszerűen örömet akarok szerezni és látom, hogy ez igenis egy olyan pont, amin nem lehet csak egy megbeszeléjük és nem csináljuk dologgal továbblépni. Ha nem is mondja a partner, igény lenne rá, amit én se hosszban se minőségben nem tudok megadni.

2020. júl. 18. 06:16
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én látom:

"érhetitek akár egy egyszerű kézimunkára is, pl nem szorítom elég erősen, máskor meg túl erősen, szóval nem érzem, nem találom el, mikor mi lenne a jó neki."

- 1. gondolat: De miért nem kérdezed meg tőle, amikor épp benne vagy, hogy jó neki? Erről miért nem beszélgettek, ő hogyan szereti, mit szeret? Ha tényleg ennyire nem megy, csinálod, és közben a.) vagy nézed a reakcióját, és b.) kinyithatod a szádat és megkérdezheted, hogyan szeretné. Utána már tudni fogod, nem kel ezt minden alaklomnál eljátszani..

(Példa: van amelyik férfi el nem viseli, ha hozzáérsz a golyóihoz, a másik meg igényli és élvezi. Ki lehet nyitni a szádat és megkérdezheted, ő hogyan szereti.)

" a "nem normális" kategóriába sorolható. Ugyanis igen, mi mindent, MINDENT!!! megbeszélünk egymással, akkor is, ha azzal fájdalmat okozunk a másiknak."

- Én nem tudom, miért gondolod, hogy a "normális" kapcsolatban élők azok hazudnak egymásnak, meg "jajj ezekről nem beszélünk". Mindenki ahogy igényeli. Mi is volt, hogy kérdezgettük egymást a fesztiválról szembejövőkről, ki mennyire jön be. És?? Volt, hogy előre tudta, hogy a pasit aki szembejön a mozgólépcsőn, meg fogom nézni. Nevettünk mikor egyből szólt.. :D Ettől még nem qrnánk mondjuk félremással ténylegesen, az igaz, ezt vállalom. De nekem pl ez így is jó. :)

Szerintem félreérted a normális kapcsolat működését.

Az édeshármasról meg mással dugásról, meg állításod szerint "mindenről" tudtok beszélni, de a szexben nem tudod megkérdezni tőle, hogy adott dolgot ahogy csinálod, szereti-e.

Ha annyira jó az ágyban a pasi, akkor rá tud vezetni, hogy jó neki..

(U.i: és igazam volt ezek szerint, hogy ismételten egy olyan kérdésből fakad a nyitott kapcsolat kérdése, ahol az egyik fél kevesebbnek/bénának tartja magét, úgy érzi nem tud mindent megadni a másiknak ( szó szerint írtad ezeket). Ezt nevezik szorongásvezérelt döntésnek. Ez nem szabad döntés ami belülről jön, mert erre vágysz, hanem a komplexusokból. )

Ha meg konkrétan meg is mondta neked a pasid, hogy béna vagy, akkor az van, hogy szexuálisan úgy tűnik nem passzoltok össze... Van ilyen.

Ezt vagy el lehet fogadni, vagy bele lehet menni ilyesmi megalkuvásokba. Ez tényleg a te döntésed: ha te elviseled, hogy mikor hozzád ért, előtte pár órával mást nyalt ki éppen.. Vagy épp másba volt a farka előtted, akkor nem lesz gond, és nyugodtan menj bele.! De ezek a kis kérdések valószínűleg fel fognak merülni, amikor ott lesz a helyzet..

2020. júl. 18. 10:56
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként értem, hogy honnan jön a kérdésed, meg hogy úgy látod, nem vagy elég kielégítő a partnerednek. Abszolút te döntsd el, neked belefér-e, és hogyan tudsz viszonyulni hozzá, el tudod-e fogadni.

Nyilván itt a többség mi nem "szorulunk" ilyen döntésre, ha nem muszáj és nem belülről vágyik rá valaki, nyilván azt is fogja írni, hogy nem. Mert nem.

De itt meg rólad van szó, én úgy látom, úgy is belemész amiatt amit fent boncolgattál, és meglátod majd akkor hogy ténylegesen megy-e vagy sem.

2020. júl. 18. 11:06
 39/44 anonim ***** válasza:
47%
Meg
2020. júl. 18. 12:08
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudjátok megadni,boldoggá tenni,el sem engeditek,de azért legyen csak veletek.Gondolkodjatok el!
2020. júl. 18. 13:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!