Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem tudnál valamit megadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudnál valamit megadni a párodnak, megengednéd, hogy kiélje mással?

Figyelt kérdés

Röviden: alapjaiban véve egy stabil, jó alapokon nyugvó kapcsolatban élek, DE! Vannak dolgok SZEXUÁLISAN, amiket nem tudok vagy akarok megadni a páromnak. Ő viszont tökéletesen megad nekem mindent, nem tudok egy dolgot sem mondani, ami kifogásolható lenne a részéről.

Megfodult a fejemben, hogy ez így hosszútávon, megcsalás nélkül meddig működhet, ha nincsenek kielégítve az igényei, vágyai?

Ebből a gondolatból pedig az jött, hogy hagynám neki, hogy ezeket megélje mással (kontrollált módon, tehát lenne beleszólásom, hogy kivel).

Nem félek az "elszeretéstől", de viszont ha menni akarna, természetesen elengedném, hisz nem láncolhatom magamhoz. Viszont mint látjátok, ragaszkodok hozzá, mert nem volt még ilyen párom, akitől mindent, tényleg mindent megkapok testileg, lelkileg, de visszafelé ez nem így van.

Ti mit gondoltok erről?

2020. júl. 17. 08:01
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
75%

12-es! Szerinted miért van az, hogy a női prostituáltakhoz képest alig van férfi prosti?? (és azt is csak egy bizonyos kor felett veszik igénybe?) Megmondjam? Mert nincs rá igény! A nő akkor inkább keres olyat, akihez ha minimális szinten is, de érzelem fűzi. A női prostikat is csak egy bizonyos kör veszi igénybe, sok férfi azoktól is undorodik.

Szóval ez a "közösülés csak egy termék", mint a mozinézés, orbitális baromság! Valaki (sokan, a többség) nem képes érzelem nélkül szexelni, nehéz ezt felfognod??

ja, és ajánlom figyelmedbe:

[link]

2020. júl. 17. 11:39
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Vagy fogadjon el úgy amilyen vagyok és amit tudok adni.... vagy ha nem, akkor őszintén mondom semmi problémám vele, de akkor nem egymást keressük, akkor hagyjuk egymást.

Nem értem, miért akarna olyan partnerrel lenni, aki nem megfelelő neki.

2020. júl. 17. 11:53
 23/44 anonim ***** válasza:
68%

12-es-nél ordít, hogy csak elméleti szinten érintett a dologban...

Elméletben szépen hangzik a felvetés, meg az elméleti boncolgatása, de a valós élet, a gyakorlat nem így működik.. Ezt pedig az tudja, aki valóban él nemi életet, és van tapasztalata, akár az érzelemmentes szexben is.

Persze cáfoljon meg, és írja azt nyugodtan, hogy ő úgy b*szik, mint a gép, és már 80 nőn túl van, akihez egyhez sem volt érzelmi kötődés... :-) (haha)

De a tény az, hogy az emberiség nem így van programozva, és csak pár százalékát elégíti ki ez a dolog, az is sérült.. Az ember társas lény, amióta létezik.. Igénye van a kötődésre. Ezt meghazudtolni.. Nagyobb bar*mságot is ritkán hallani..

2020. júl. 17. 12:04
 24/44 anonim ***** válasza:
85%
#12: Nagyon sok minden ellen az óvszer sem véd és az orális szex is sok nemi betegség forrása lehet.
2020. júl. 17. 12:06
 25/44 anonim ***** válasza:
78%

24/ Pontosan!

Pl a szifiliszt is el lehet kapni orális szex során is pl. De ha van egy pici sérülés a szádban (pl akár elharaptad, de nem is kell, hogy érzed, mikro sérülésekről beszélünk..), akkor a csóktól is simán el lehet. Vagy lent megvágtad magad borotválkozásnál és orál van. Azért ezek nem túl extrém helyzetek.

2020. júl. 17. 12:13
 26/44 anonim ***** válasza:
71%

"Nekem pl az anál rész az amire azt mondom,hogy nem... férjem pedig szeretné, szerette volna. Leültünk, megbeszéltük nekem ez miért nem megy, elfogadta, azóta nem is igényli, nem hiányzik neki...."

Ezzel nekem két bajom van:

1. Miért kell leülnöm, és elmagyaráznom, hogy nem használhatja a testemet úgy, ahogy akarja?

2. Mi a biztosíték, hogy tényleg nem hiányzik neki? Kérésre elmúlt ez a vágya?

2020. júl. 17. 12:14
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább olyan helyzetekre lennék kíváncsi, mit csinálsz, ha pl. betegség miatt már 40 évesen alkalmatlanná válsz arra, hogy kielégítő szexben részesítsd a párod. (ismerek ilyet, de sosem mertem rákérdezni)
2020. júl. 17. 12:33
 28/44 anonim ***** válasza:
80%

És megis hogyan? Ott ülsz mellettük, hogy Pisti márpedig csakis s g gbe dughatod a Marit? Máshogy nem tudnád "kontrollálni"

Hiába lenne bármi, amit a másik határozottan nem akarna tiszteletben tartanám!

Ha meg Pisti azt mondja neked, oké szivem, szuper vagy, meg is csinálom a Marival amit veled nem lehet - ott ki is derül, hogy Pisti egyáltalán nem szeret téged

2020. júl. 17. 13:27
 29/44 anonim ***** válasza:
2%
Az itteni ész osztók még sosem hallottak nyitott kapcsolatról? 🤔🤔
2020. júl. 17. 14:13
 30/44 anonim ***** válasza:
95%

29

Nem, te vagy az első, akitől halljuk. Most komolyan. ;)

2020. júl. 17. 16:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!