Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nálatok mennyire számít egy lány anyagi háttere?
Mi nem élünk jómódban, kis házban élünk. Bátyámmal közös szobát használok.
Emiatt gátlásaim vannak. Sosem hoztam fel senkit. Sem barátokat, sem pasit, mert szégyellem a házunk.
Hát azaz igazság, hogy nekem sincs külön szobám, a barátom ráadásul elég messze lakik 240 km, és így kicsit necces az egész, mert ha lejön nem tudom mindig elvinni valahova.
Ezért kérdeztem..
Semmi baj, hogy leírtad. :)
De amint látod a rendes pasiknak nem az számít mennyi pénzed van, hanem hogy milyen vagy.:))) Fel a fejjel
olvastam a kommenteket és az jutott eszembe, hogy érdekes dolog ez a GYIK, itt minden máshogy van mint a való életben, legalábbis a leírtak alapján. Magunk közt szólva, mindenki tudja nagyon jól, hogy a nők többsége kisebb-nagyobb mértékben számító. Ameddig kisebb mértékben addig nincs is gond. De tudnék nagyon durva példákat mondani...
Sajnos ez van. A fiúk amúgy nem törődnek a lányok anyagi helyzetével, tehát neked ettől nem kell félned.
Nálunk fordítottan áll fent ez a helyzet. Egyedüli gyerekként mindent megkapnék, csak ki kellene ejtenem a számon. Ez csak annyiban nyilvánul meg, hogy általában márkás cipőt veszek és mindig van nálam egy kis aprópénz (tényleg csak apró, pár 200-as), hogyha hirtelen kellene valami, akkor legyen nálam. Irtó nagy ház, két terepjáró, lakókocsi, medence, miegymás, de egyáltalán nem vagyok rá büszke, elfogadom, hogy ilyen az anyagi hátterünk és kész. Se nem hangoztatom, se nem szégyellem.
Ezzel szemben barátomék nagyon szegények, hárman vannak testvérek egy kétszobás lakásban, plusz a szülők. Már a kezdetektől nem szégyellte magát és a családját, a környezetét előttem, és elvitt magukhoz, ott is aludtam. Ez tetszett meg benne a legjobban, hogy felvállalja magát előttem, tudva, hogy az én családom a gyökeres ellentéte. (Ő hamarabb járt nálunk, mint én náluk.)
Anyukámék azok, akik nem bírják elfogadni, hogy ez a kapcsolat fél éve tart, mert szerintük ez a fiú se értelmileg, se anyagilag nem éri el azt a szintet, mint én. De engem nem érdekel, így szeretem a barátomat, amilyen. Nem azért szeretek bele valakibe, mert gazdag vagy szegény. Hidd el, ha szeret a barátod, akkor nem az fogja érdekelni, hogy szerény körülmények között laktok. Még díjazni is fogja, hogy felvállalod előtte. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!