Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm iszik alkoholt, én pedig nem. Van miért szégyenlem magamat?
Figyelt kérdés
22 F
18 L
Barátnőm szeretné, hogy fogyasszak alkoholt, de én nem szeretem az alkoholt. Múlt hétvégén úgy be volt rúgva a barátnőm, fél üveg pálinkát megivott az ünnepségen. Ma megint ünnepségen vagyunk, és jagermeistert iszik. Megivott 5 stampellit egymaga, lassan már félig lesz. Szeret inni. Hogy én nem iszok. Én kocsin vagyok mindig. Hogy hiányzik neki az alkohol, hogy be legyen rúgva. Hogy igyak vele hétvégén. De én nem szeretem az alkoholt. Hogy milyen jó érzés, hogy be rúgni lenni.
Mit tegyek? Az exje tanította meg őtet inni alkoholt. Zavar engemet, hogy iszik alkoholt és annyira, hogy aztán be van rúgva.
2020. júl. 11. 20:42
1/26 The Dead and Dreaming válasza:
Ha te nem szeretnéd ne tedd.
2/26 anonim válasza:
Te jo isten, 18 eves, hadd igyon tanulja meg hogy mennyit bir, sokat kell hanyni mielott az ember megtapasztalja a hatarait. Te meg ha nem iszol jo neked. De ne masokon vezesd le a frusztraciod, olyan nyomorek akarsz lenni mint a vegak akik agyoncsapnak egy jegcsapretekkel ha ranezel a hutoben a marhahusra?
3/26 A kérdező kommentje:
De aztán azt mondja, hogy kivel igyon. Mert velem akar inni és én nem iszom.
2020. júl. 11. 20:48
4/26 anonim válasza:
Örülj neki, hogy legalább már újra mehetsz vele ünnepségre 😁
5/26 anonim válasza:
Te a szlovákiai srác vagy nem? Összejött végül egy barátnő?
6/26 A kérdező kommentje:
De ha szeret inni én pedig nem mit tegyek akkor?
2020. júl. 11. 21:00
7/26 anonim válasza:
Te sajnos kénytelen vagy szipuzni vagy heroinozni.
8/26 A kérdező kommentje:
Utolsó kopp j le
2020. júl. 11. 21:21
10/26 A kérdező kommentje:
Igen miért
2020. júl. 11. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!