Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlem a barátnőm előtt ahol élek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szégyenlem a barátnőm előtt ahol élek, nem élek szar körülmények között, de nem is a legjobb. A barátnőm azt hiszi hogy elég jó körülmények között élek és ő hozzá van szokva hogy jó körülmények között él sőt nagyon jó. Át szeretne hozzám jönni. De szégyenlem. és még nem mondtam ezt neki. Nem tudom hogy reagálna. Azt mondja hogy szeret és szerelmes belém. De attól félek hogy eljön hozzám látja ezt a dolgot és kiábrándul belőlem. Mit tegyek?2013. júl. 9. 13:42
1/16 anonim válasza:
Nem fogja érdekelni, ha igazán szeret.
Nekem se kacsalábon forgó palotám a házam, de mindig rend van, meg tisztaság legalább.
Engem se érdekelt a barátom háza soha. Sőt, mint fiú, elég rendetlen is volt, így sokszor mikor fürdött, megcsináltam helyette a házimunkát.
2/16 anonim válasza:
Beszéld meg, vele ha szeret megért, ha nem akkor jobb is, ha távozik az életedből.
4/16 anonim válasza:
nem kell szégyellni semmit, ha szeret, akkor nem ez érdekli
ha kiábrándul ezért, akkor inkább most, mint később N
6/16 anonim válasza:
mire gondolsz? mi a pontos a probléma? mi az a konkrét dolog amit szégyellesz előtte? koszos falak, régi bútorok, vagy mi?
7/16 A kérdező kommentje:
nem semmi ilyesmi a házzal ugy minden rendben nem élek putriban. de ahoz képest ahogy a barátnőm él nem a legjobb. attól félek ahogy megismeri hogy élek milyen körülmények között. kiábrándul belőlem.
2013. júl. 9. 13:55
8/16 anonim válasza:
engem nem zavarna és nem ábrándítana ki, de ha a barátnődet igen, akkor legalább megszabadulsz egy nagyon felszínes lánytól, csak neked lesz jobb...ha meg megérti, legalább tudod, hogy tényleg jó döntés, hogy vele vagy, nincs veszteni valód
9/16 A kérdező kommentje:
Ebben van valami.
2013. júl. 9. 14:02
10/16 anonim válasza:
szerezz munkát abból lessz pénzed jobbra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!