Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyenlem a barátnőm előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlem a barátnőm előtt ahol élek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szégyenlem a barátnőm előtt ahol élek, nem élek szar körülmények között, de nem is a legjobb. A barátnőm azt hiszi hogy elég jó körülmények között élek és ő hozzá van szokva hogy jó körülmények között él sőt nagyon jó. Át szeretne hozzám jönni. De szégyenlem. és még nem mondtam ezt neki. Nem tudom hogy reagálna. Azt mondja hogy szeret és szerelmes belém. De attól félek hogy eljön hozzám látja ezt a dolgot és kiábrándul belőlem. Mit tegyek?

2013. júl. 9. 13:42
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Ez aranyos:-) a pasim kacsalabon forgo palotaba lakik mi meg egy regi kis csaladi hazba es elg egyszeruen en is igy ereztem mint te de amikor eloszor volt nalunk ott is aludt szivesen jon ne izgulj ha ez alapjan itel meg akkor annyit er:-)
2013. júl. 9. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:

most ugrik a majom a vízbe: tehát kiderül hogy a jó szíved meg a vállalható külsőd elég lesz e a lánynál akiről meg így az derül majd ki hogy pénzéhes e vagy rendes

én nemhogy csajt de szimpla haverokat nem merek felhívni. alapjába véve jó lakásunk van ám mikor a vidéki nagyapám meghalt, az anyám mint valami bútor megy egyéb csecsebecse-fetisiszta majdnem egy családi háznyi holmit felhozatott ide Pestre merthogy ragaszkodik hozzájuk (és igazolja magát azzal hogy utólag 2szer betörtek az üres házba azóta)csakhogy.... némely szoba most szó szerint úgy néz ki mint egy raktárbázis:itt 4 doboz ott 3 zsák arrébb egyéb holmik... szinte lépni sem lehet.

még a legvállalhatóbb szóba is úgy néz ki mint valami lakógyűlésre előkészített terep: 9 fotel 2kanapé úgy, hogy közben csak 4en lakunk együtt

2013. júl. 9. 14:11
 13/16 A kérdező kommentje:
De nálam az is probléma hogy nem valami nagy házban élek. Mivel van 4 en lakunk a házban. 1 szoba ami a szüleimé. és 1 szoba ahol öcsémmel vagyok nem kis szobák nagyok. De ezt is szégyenlem hogy igy öcsémmel vagyok egy szobában
2013. júl. 9. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:

de tényleg mondd el!

Pl.: a legjobb barátnőm egy kis, régies parasztházba lakik, 2 szoba van, 5-en laknak ott és először ő is nagyon szégyelte, de engem nem zavart, mindig szívesen megyek hozzá, mert nagyon szeretem és éreztetem vele, hogy engem nem zavar... te is mondd el a barátnődnek, és ha tényleg szeret őt se fogja zavarni, ha meg csak a pénzedért szeret, akkor elbújhat, te meg örülhetsz, hogy megszabadultál egy ilyen felszínes libától... drukkolok, hogy az 1. verzió legyen,;)

2013. júl. 9. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát barátom... az én volt barátnőm... életem szerelme, mondhatjuk úgy is, 1 nagyon jó módú lány volt. Emeletes ház, 5 szoba, 2 fürdő stb... mindent megkapott amit akart. Akkoriban elég rossz körülmények közt éltem. Nagyon is. Valószínűleg rosszabban mint te. Jómagam is eléggé szegény voltam, persze attól még mindig normálisan néztem ki. Én is paráztam nagyon, de eljött hozzám és semmi gáz nem volt :) Nyilván nem jött be neki, de elfogadta és szeretett nálam lenni. Pedig ő a világ legédesebb és legszeretetesebb lánya :)
2013. júl. 10. 16:36
 16/16 Emberek ***** válasza:

mint itt többen írták előttem, ha igazán szeret nem érdekli...

én is hasonló szituációban voltam, mikor először mentem fel a barátnőmhöz. nem volt semmi olyan egetrengető dolog, nem is lepukkant ház, nem dől össze (igaz régi, de na bumm), csak kis rendetlenség volt, meg kutyaszőr, de nem foglalkoztam vele, mert minek?? igaz azt nem tudom Ő mit érzett mikor ott az ajtó előtt álltunk. én nem nagyon foglalkoztam vele mi van náluk, és szerintem őt sem foglalkoztatta igazán, hogy mi van nálunk.. volt ennél jobb dolgunk is :D

ami meg a hálószobádat illeti, a lényeg, hogy van egy hely, ahová "el tudtok bújni". nem kell szégyellni ezt. ha nem tetszik neki, akkor nem kell hogy a barátnőd legyen! nem igaz?

2013. júl. 10. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!