Hiztam főleg hasra. Hogyan kezeljem amikor a 8. ember azt kérdezi hogy terhes vagyok e? Nagyon bánt, és szégyenlem a párom előtt mikor ő is ott van.
Testtartásjavitáshoz vegyél hevedert
(háziorvos receptre is felirja,ez csak egy példa,van sokféle,én 1 évig hordtam,tőlem azóta azt kérdezik hogy mit táncolok,olyan szép a tartásom,ne ijedj meg,első pár hétben iszonyuan fáj tőle a hát)
Hasizomerősitő torna,napi negyed óra is csodákat tesz.
akár gyerekkel együtt,csak találékonynak kell lenni.
Addigis a kérdezősködőket hagy figyelmen kívül,párod előtt meg ne szégyellősködj.
Hogyan kezeljem amikor a 8. ember azt kérdezi hogy terhes vagyok e?
Kevesebbet kéne zabálni, főleg szénhidrát a tilos! Azaz: kenyér, péksütemény, lisztes dolgok, panírozott húsok, keményítős ételek (pl. burgonya), cukrozott italok, stb. Amit korlátlanul lehet enni: húsok, gyümölcsök, nem keményítő tartalmú zöldségek, halak.
Kedves kérdező!
Olyanná tudsz válni, amilyenné szeretnél. De ezt akarni kell, és tenni érte. Nem itt siránkozni. Már megbocsáss...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!