Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó döntés (házasság vagy szerelem)?
Mi a jó döntés szerintetek akkor, ha van egy házas személy, aki évekkel később megtalálja a nagy Ő-t, és az illető nem a házastársa? (Most azt ne vegyük figyelembe, hogy mi van, ha csak múló szeszély az egész, vagy csak figyelemre vágyik, hanem tényleg komoly érzelmekről van szó a harmadik fél felé.)
Véleményekre lennék kíváncsi, vagy esetleg tapasztalatokra, hogy ilyen helyzetben mit tettetek/tennétek?
3/
Csak az a gáz,hogy ott van mindenben a voltam nem a van.Sajnos a szex dolog is múlékony mint a szerelem.
7/
Álom világ,nagy ő nem létezik mert ha azt néznénk mint a mesékben akkor nekem a nagy ő az első barátnőm volt aki mélyen megmaradt bennem.De valójában nincs nagy ő max két ember aki össze csiszolódik.Sőt ha meg találnád a nemlétező nagy őt mint nekem is mondták megint csak idézve,hogy az első barátnőm volt mivel ő a nagy ő akit nekem teremettetek sehogy sem szabadna elmennie tőlem mert ugye ő a nagy ő ehelyett már nincs legalább 10 éve.Szóval ha lenne nagy ő akkor onnantól kezdve életed végéig veled maradna,így meg csak egy mesebeli álmot kergetsz ami sosem fog megvalósulni és sokszor azt az embert nem becsülik az emberek aki mellettük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!