Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó döntés (házasság vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó döntés (házasság vagy szerelem)?

Figyelt kérdés

Mi a jó döntés szerintetek akkor, ha van egy házas személy, aki évekkel később megtalálja a nagy Ő-t, és az illető nem a házastársa? (Most azt ne vegyük figyelembe, hogy mi van, ha csak múló szeszély az egész, vagy csak figyelemre vágyik, hanem tényleg komoly érzelmekről van szó a harmadik fél felé.)

Véleményekre lennék kíváncsi, vagy esetleg tapasztalatokra, hogy ilyen helyzetben mit tettetek/tennétek?

2020. júl. 11. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kinek milyen az értékrendje, vannak-e gyerekek, sok dolgon múlik.

Nekem már vannak gyerekeim, én leülnék egy sarokba, és megvárnám, míg elmúlik. A szerelem ugyanis egy dolog. Szükséges, de nem elégséges feltétele egy kapcsolatnak. Akihez hozzámentem, azt meg nyilván szeretem, és működnek is a dolgok. Szóval nem hagyom ott.

2020. júl. 11. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Az exférjem is megtalálta a nagy Őt, felrúgott 7 évet, meg otthagyott egy 4 éves gyereket. Összeköltöztek, aztán kiderült, hogy nem működik. Elmúlt az újdonság varázsa, az izgalom, a rózsaszín köd. Jöttek a hétköznapok, a veszekedések, majd a szakítás. De ez már az ő problémája. Ha téged nem zavar, hogy esetleg a két szék közt a padlóra esel, akkor hajrá. Egyszer élünk!
2020. júl. 11. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Én a szerelmet választanám. Ha van gyerek, akkor már más kérdés. Ha jó apa, csak köztünk nem működik már úgy, akkor a házasságot választanám, esetleg mindkettőt (!).

Én felrúgtam 4 éves élettársi kapcsolatot a szerelemért és életem legjobb döntése volt. Akkor is, ha ez is elromlott. De legalább voltam szerelmes, lett gyerekem, részem volt őrületes szexben és úgy érzem, éltem.

2020. júl. 11. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyen helyzetben azt is mérlegelném, hogy a házasságom milyen. Ha amúgy minden szuperül működik, csak egy kicsit már kihűlt, nem olyan szenvedélyes, bekebelezték a mindennapok, akkor inkább a házasságom választanám, megpróbálnám azt feltámasztani. Elvégre valamiért egyszer őt választottam, vele alapítottam családot, igenis megérne egy esélyt és küzdelmet a dolog. Nyilván ha már egyébként is csak nyűglődés a házasságom és a hitel meg a gyerek(ek) tartanak minket együtt, akkor előbb-utóbb úgyis válásra kerülne a sor, ilyen esetben nem is lenne kérdés, hogy a szerelmet választanám, még ha potenciálisan az is belefullad a szürke hétköznapok mókuskerekébe.
2020. júl. 11. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Semmi és senki nem változtathat azon az egységen, amit mi ketten alkotunk. Nem csak a férjem, de a legjobb barátom, a leghülyébb haverom, a legcsodásabb szeretőm, a gyermekeim apja. Nem tudnám ezt a 20 évet semmissé tenni egy kósza pasi miatt.
2020. júl. 11. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
Persze, az unikornisok meg rózsaillatút kakilnak.
2020. júl. 11. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Szerelem😍

Ha megtaláltam a nagy Őt, akkor a férjem egyértelműen nem az. Nyilván az életem hátralévő részét a nagy Ő-vel, akarom leélni, nem egy kicsivel. Ellenben, ha már a férjemre is azt hittem anno, akkor meggyőzném magam, hogy ez sem kisebb tévedés, tehát cseberből vederbe, minek?🤷

2020. júl. 11. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor jon a felrelepes mint legkisebb rossz.
2020. júl. 12. 00:36
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
Az exem is megtalàlta mellettem a nagy őt. 8 éves kapcsolatot rúgott fel. Össze is költöztek még aznap. KB 3 év után kinyögte hogy jó nagy hülyeséget csinált, és bàrmit megtenne hogy újra együtt legyünk...persze ez már nem az én bajom
2020. júl. 12. 04:10
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Én felrúgtam.Sokat orlodtem a gyerek miatt,aztán rájöttem ,hogy így is úgy is válás lesz mert nem szeretem már a feleségem,és nem akartam lemondani a szerelemről csak mert mit gondolnak majd mások....Ennek 15 éve ,és nem bantam meg,olyannal Elek akit szeretek.
2020. júl. 12. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!