Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szoktassam le a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le a párom hogy ne kedveskedjen nekem állandóan édességgel?

Figyelt kérdés
Borzasztó. Szeretem egyéb bajom nincs vele de ettől megőrülök. Konyhatündér, sütni is süt és ha jön haza a boltban megveszi az édességet. Kedveskedni akar de én meg csak zabálom az édességet. Ha megveszi nem tudom megállni és mindig bűntudatom lesz, szóltam már neki nem egyszer hogy ne vegyen de semmi változás. Elgondolkoztam a szakításon hát rámegy az egészségem:(

2020. jún. 23. 12:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszed ha szépen fogalmazol attól elegánsabb leszel? 😂
2020. jún. 23. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy gyümölcsöt vegyen, esetleg mást, amit szeretsz.

Én pl. imádom a színes tollakat, diéta alatt a párom azt hozott. :)

2020. jún. 23. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél smoothy készítőt, vagy valami ilyet, és mondd hogy ilyeneket szeretnél inni mert nyár van, sok a gyümölcs, majd télen sütöget.
2020. jún. 23. 12:25
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
Ha te nem eszed meg, addig nem fogja felhalmozni. Miért eszed ha hízol és nem esik jól? Semmi értelme a kérdésednek.
2020. jún. 23. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyomatékosan megmondod, hogy ez nem tesz jót az egészségednek. Ha ezt nem érti meg, akkor baj van vele.
2020. jún. 23. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Digi-dagi-daganat! Nem kell a nyomira fogni hogy mindent befalsz!
2020. jún. 23. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!