Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a párom hogy ne kedveskedjen nekem állandóan édességgel?
Figyelt kérdés
Borzasztó. Szeretem egyéb bajom nincs vele de ettől megőrülök. Konyhatündér, sütni is süt és ha jön haza a boltban megveszi az édességet. Kedveskedni akar de én meg csak zabálom az édességet. Ha megveszi nem tudom megállni és mindig bűntudatom lesz, szóltam már neki nem egyszer hogy ne vegyen de semmi változás. Elgondolkoztam a szakításon hát rámegy az egészségem:(2020. jún. 23. 12:01
1/16 anonim válasza:
Neki az a szeretetnyelve, hogy ellát minden földi jóval. :) Ő ettől érzi, hogy szeret és gondoskodik rólad. Mondd meg neki, hogy vegyen inkább gyümölcsöt, vagy amit te szeretnél, de ne édességet.
2/16 anonim válasza:
Miert nem lehet nyomatekosan, nem finoman, hanem komolyan, kifejetve, mi a gond, szolni. Aztan ha nem fogna fel, vagy vagdalkozna, meg lehet osszeveszni. Mert egy potcselekves, egy kenyszer lehet amugy nala, mikozben kinyir teged az edesseggel.
3/16 anonim válasza:
Kerj edesseg helyet gyumolcsot, magvat, egeszseges liszteket, edesitot. :)
4/16 A kérdező kommentje:
Hát értitek megbantani sem akarom tehát nem üvöltözöm vele. De már szóltam nem egyszer emiatt neki.
2020. jún. 23. 12:08
5/16 anonim válasza:
Szakitáson mert gyenge vagy és nem tudsz nemet mondani és még az ő hibája? Talán jobban járna ha nem veled lenne valóban.
6/16 A kérdező kommentje:
Olyan finomakat süt meg vesz is. Hidd el te sem állnád meg. Meg az hogy kedveskedik én meg dobjam a kukába? Nagyon nehéz kérdés hidd el de ezt te nem értheted.
2020. jún. 23. 12:13
7/16 anonim válasza:
Még van vagy 100 mód, hogy kifejezze a szeretetét és a gondoskodását.
Elég felelőtlen és éretlen, hogy nem érzi, hogy ezzel mennyi rosszat tesz neked. Nem kell vele üvöltözni, de határozottan kérd meg, hogy ne vegyen többet! Felnőtt vagy, ha szükséged van rá, megoldod magadnak.
8/16 anonim válasza:
Mondd neki, hogy vegyen valami cukormenteset vagy gyümölcsöt, fehérjeszeletet, ilyesmit. Neki ez a szeretetnyelve, én is ilyen vagyok, azzal mutatom ki főleg a szeretetem, ha készítek vagy veszek valamit a páromnak. Abban viszont lehet kompromisszumot kötni, hogy ez a valami mi legyen.
9/16 anonim válasza:
De a szakitas helyetti opcio a biliboritas. Csapda ez, erzelmi zsarolas. Imad sutni. De a te szervezeted nem tarthat lepest ezzel.
10/16 anonim válasza:
Te engem ne degradálj a saját nyomorultságodat projektálva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!