Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem köszön senkinek ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem köszön senkinek ?

Figyelt kérdés
Pár hónapja járunk a barátommal. A problémám az hogy sosem köszön senkinek. Számomra Alapvető dolog hogyha bemegyek valahova és ott többen vannak akkor nem csak annak köszönok akit ismerek hanem mindenkinek. Volt olyan hogy az édesapámhoz mentünk. Ott volt az apukám munkatársa is. Rá is köszönt pedig joval idősebb ő pedig a fejét is elforditotta. Persze ezt nem csak az én csaladommal csinalja. Amikor szép finoman felhoztam neki a témát akkor telejesen kiakadt hogy nehogy azt gondoljam mar hogy ő bunkó hanem nem kell "puncsolnia" senkinek mert nem ez a tisztelet jele. Szerintem ez egy alapveto gesztus.... És neki diplomája van. Nehogymár ő köszöngessen "nála alacsonyabb rangú" (ezen a ponton kiakadtam) személyeknek. Nekem is van kettő de annyival megtisztelek mindenkit hogy köszönök sőt szóba is állok. Nektek mi a véleményetek erről? Ugye nem csak szerintem tahóság.

2020. jún. 22. 06:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
A baratod egy narcisztikus paraszt. Ha neked hosszutavon ez kell akkor sok sikert.
2020. jún. 22. 06:25
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

Igen, a köszönés a puncsolás jele? Hm. Ez újdonság számomra, bár még csak ötven éves vagyok.

Nem tudom, hogy narcisztikus-e vagy csak simán túlkompenzál ("Nehogymár ő köszöngessen "nála alacsonyabb rangú" személyeknek") a viselkedése pedig éretlen, gyermekded, korához nem méltó.

Szeretnél egy ilyen apukát a gyerekeidnek?

2020. jún. 22. 06:39
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Csak nem Miskolci? Ott néznek az emberre hülyén egy boltban, ha köszönök.
2020. jún. 22. 06:47
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Én hamar lekoptatnám az ilyen alakokat, mert az ilyen gondolkodású ember hamarosan nagyobb próblémát jelent mint gondolnád! Elárulom neked, hogy ez csak a kezdet. Később egyre több olyan rossz viselkedés jön elő ami miatt lehet nehezebben fogsz tudni megszabadulni tőle. Jó tanács: Hagyd el. Még most hagyd el, amíg ki nem facsar, amíg lelkileg nem tesz tönkre. Az ilyenek szép lassan elérik a gyenge idegzetű, érzékeny embereknél, hogy mindenkit eltávolítson maga mellőle. Egy nap arra fogsz ébredni, hogy se barátok, se család, mert tiltani fogja. Ne akarj idáig eljutni. Menekülj!!!
2020. jún. 22. 07:06
 5/17 anonim válasza:
56%
...és ilyenekre van igényük a nőknek. Gratulálok!
2020. jún. 22. 07:29
 6/17 anonim válasza:
73%
A diploma lexikális tudás, memória! Diplomától senki nem okos!!! Sose értitek meg?!
2020. jún. 22. 07:30
 7/17 anonim válasza:
66%

Nekem is volt hasonlóban részem, baromi kellemetlen. Beléptek valahova, tűnök ülve várod hogy köszönjön, főleg ha neki már köszöntek, de semmi.

Egy nagyon jómódű lánnyal volt ez.

Bár akkor még jóval fiatalabb volt, lehet az volt a gond. De erdekes módon én gyerekkoromban megtanultam, ha belepünk valahova akkor köszönünk.

Szerintem szánalmas ha így gondolkozik a párod. Én nem érzem magam többnek a diplomám miatt.

2020. jún. 22. 07:34
 8/17 anonim ***** válasza:
37%
Én igyekszem köszönni bár a logikáját nem értem, de ha más ettől boldog nekem nem fáj. Ezért én koszonok :)
2020. jún. 22. 07:57
 9/17 anonim ***** válasza:
10%

En azoknak szoktam koszonni, akik kb max egy meteres tavolsagra vannak tolem, amikor belepek valahova, tehat ha hazban vagyunk es mindenki elszortan beszelget valahol, nem orditom el magamat, hogy mindenki hallja, boltban sem obegatom a Jo napotokat, ha viszont kozel vagyunk es megvan a szemkontaktus, akkor koszonok, vagy visszakoszonok.

Munkahelyen pl neha beszoltak (viccesen, mert ettol fuggetlenul joban voltunk) kollegak, hogy nem koszontem, hanem csak mentem es kezdtem a mondanivalomat, de ott meg altalaban annak az x embernek koszontem, akikkel a munkaido elejen osszefutottam, mondjuk az elso oraban, utana napkozben mar nem koszongettem senkinek, akivel amugy egesz nap egy epuletben tartozkodtunk, csak meg nem futottunk ossze🤷🏼‍♀️ Sok ember volt, szamon se tudtam neha tartani, kivel talalkoztam mar es kivel nem aznap, szamomra termeszetes volt, hogy delutan egykor mar nem koszonessel kezdek, hanem mondom amit akartam.

Mondjuk en nem gyartok ilyen ideologiakat sosem a “nem koszones” moge, hogy alacsonyabb rendu a masik meg hogy nem akarok puncsolni xD

2020. jún. 22. 08:08
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem puncsolás ez, hanem illem, jól neveltség. A vezérigazgató ha bejön hozzám köszön, (pedig csak szakmunkás vagyok) én felállok, visszaköszönök és kezetnyújtok neki, majd kezetrázunk. Senki nem puncsol senkinek, csak volt gyerekszobánk.
2020. jún. 22. 08:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!