Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem köszön senkinek ?
Igen, a köszönés a puncsolás jele? Hm. Ez újdonság számomra, bár még csak ötven éves vagyok.
Nem tudom, hogy narcisztikus-e vagy csak simán túlkompenzál ("Nehogymár ő köszöngessen "nála alacsonyabb rangú" személyeknek") a viselkedése pedig éretlen, gyermekded, korához nem méltó.
Szeretnél egy ilyen apukát a gyerekeidnek?
Nekem is volt hasonlóban részem, baromi kellemetlen. Beléptek valahova, tűnök ülve várod hogy köszönjön, főleg ha neki már köszöntek, de semmi.
Egy nagyon jómódű lánnyal volt ez.
Bár akkor még jóval fiatalabb volt, lehet az volt a gond. De erdekes módon én gyerekkoromban megtanultam, ha belepünk valahova akkor köszönünk.
Szerintem szánalmas ha így gondolkozik a párod. Én nem érzem magam többnek a diplomám miatt.
En azoknak szoktam koszonni, akik kb max egy meteres tavolsagra vannak tolem, amikor belepek valahova, tehat ha hazban vagyunk es mindenki elszortan beszelget valahol, nem orditom el magamat, hogy mindenki hallja, boltban sem obegatom a Jo napotokat, ha viszont kozel vagyunk es megvan a szemkontaktus, akkor koszonok, vagy visszakoszonok.
Munkahelyen pl neha beszoltak (viccesen, mert ettol fuggetlenul joban voltunk) kollegak, hogy nem koszontem, hanem csak mentem es kezdtem a mondanivalomat, de ott meg altalaban annak az x embernek koszontem, akikkel a munkaido elejen osszefutottam, mondjuk az elso oraban, utana napkozben mar nem koszongettem senkinek, akivel amugy egesz nap egy epuletben tartozkodtunk, csak meg nem futottunk ossze🤷🏼♀️ Sok ember volt, szamon se tudtam neha tartani, kivel talalkoztam mar es kivel nem aznap, szamomra termeszetes volt, hogy delutan egykor mar nem koszonessel kezdek, hanem mondom amit akartam.
Mondjuk en nem gyartok ilyen ideologiakat sosem a “nem koszones” moge, hogy alacsonyabb rendu a masik meg hogy nem akarok puncsolni xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!