Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem köszön senkinek ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem köszön senkinek ?

Figyelt kérdés
Pár hónapja járunk a barátommal. A problémám az hogy sosem köszön senkinek. Számomra Alapvető dolog hogyha bemegyek valahova és ott többen vannak akkor nem csak annak köszönok akit ismerek hanem mindenkinek. Volt olyan hogy az édesapámhoz mentünk. Ott volt az apukám munkatársa is. Rá is köszönt pedig joval idősebb ő pedig a fejét is elforditotta. Persze ezt nem csak az én csaladommal csinalja. Amikor szép finoman felhoztam neki a témát akkor telejesen kiakadt hogy nehogy azt gondoljam mar hogy ő bunkó hanem nem kell "puncsolnia" senkinek mert nem ez a tisztelet jele. Szerintem ez egy alapveto gesztus.... És neki diplomája van. Nehogymár ő köszöngessen "nála alacsonyabb rangú" (ezen a ponton kiakadtam) személyeknek. Nekem is van kettő de annyival megtisztelek mindenkit hogy köszönök sőt szóba is állok. Nektek mi a véleményetek erről? Ugye nem csak szerintem tahóság.

2020. jún. 22. 06:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Tuskó paraszt a barátod. Én nem akarnék járni vele.
2020. jún. 22. 08:41
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
#6: ugye neked nincs? Nem csodálom. Buta vagy és eccerű.
2020. jún. 22. 08:42
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

12! "Eccerű"? Azt úgy írják egyszerű. Egyébként lehet jobb a válaszadó problémamegoldó képessége, mint a nesze semmi fog meg jól diplomás emberednek.

Elismerem, vannak akik méltóak a diplomához, de sok ember nem. Sajnálatos, hogy olyanok is megkapják a diplomát.

2020. jún. 22. 08:49
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
Mi a francnak viszed magaddal a bunkoját ha emberek közé mész?
2020. jún. 22. 09:04
 15/17 anonim válasza:
20%
12-es: nem, nekem még érettségim sincs. Aztán valahogy mégis 450 nettót keresek, szóval mégcsak szükségem sincs rá. :) Tudod, diploma nélkül is relatíve okos vagyok, az élet valamennyi területén. Nem tudok verset elemezni, nem ismerek történelmi dátumokat, nem tudom a csonka gúla térfogatát kiszámolni. De bármikor vívnék intellektuális párbajt, bárkivel. :)
2020. jún. 22. 10:01
 16/17 anonim ***** válasza:
36%

Neveletlen, esetleg van valami személyiség torzulása. Nagyon kellemetlen egy ilyen alakkal mutatkozni, mert rád is rossz fényt vet. Egy idő után téged is egy kalap alá vesznek vele. Nagyon kicsi rá az esély, hogy megváltozik.

Tapasztaltaim szerint a legjobb kerülni az ilyen emberek társaságát, meg azokét is, akik szerint "mindenki hülye" és meg is magyarázzák a mindenki más szerint is abnormális viselkedésük jogosságát.

2020. jún. 22. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
27%
Hát köszönni az azért a minimum lenne. Nekem se szimpatikus, ha valaki nem köszön.
2020. jún. 22. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!