Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában a párom lelép hétvégente valami ürüggyel mit gondoljak?
Figyelt kérdés
Egyszer költöztette a barátját, ma át ment az egyik barátjához jövö hétvégén az anyjához megy utanna kitudja mit talál ki. 5 éve vagyunk együtt. Már egy hónapja nincs itthon hétvégente...2020. jún. 20. 17:20
2/8 A kérdező kommentje:
Most kezdte el az utobbi hetekben.
2020. jún. 20. 17:25
3/8 anonim válasza:
Ellenőrizd le, igaz-e a történet.
4/8 anonim válasza:
1.-vagyok.
Úgy értem, hogy 5 év fix kapcsolat után, mit vártál, kell az újdonság?
5/8 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg így alakultak a dolgok. Én a helyedben kitalálnék valami programot vele a következő hétvégékre, többre egymás után.
Ha veled megy és benne van, akkor túlgondolod a dolgot, ha kifgásnak kitalál valamit, akkor elkezdenék aggódni. De a mostani helyzetben én még nem aggódnék.
6/8 anonim válasza:
mondd,hogy te is meglátogatod az anyóst és vele tartsz. Vagy hívd fel és kérdezősködj,hogy mit vigyetek vagy segítsetek.
7/8 anonim válasza:
Csinálj közös hétvégi programot. Már most beszéld meg vele.
Amúgy, elég fura...
8/8 A kérdező kommentje:
Sok közös programunk van. Nyaralunk programokat szervezek stb. Ugy erzem szabadságot akar...
2020. jún. 21. 09:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!