Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl szeretetéhes vagy jól gondolom,hogy nem kapok elég szeretetet?
4 hónapja vagyok együtt a barátommal,nagyon szeretem őt,elvileg ő is engem. Tényleg nincs vele kifejezetten semmi bajom azt leszámítva,hogy már az elejétől kezdve feltűnt,hogy nem igazán mutatja ki az érzéseit felém és szexuálisan sem a legaktívabb. Ezt akkor azzal amgyarázta,hogy még ugye új a kapcsolat és amúgy is gyászolja az exét még. De már azért eltelt pár hónap és elég hullámzó,ha felhozom,hogy figyelj nagyon rosszul esik,hogy nm mutatod ki a szereteted akkor javul a dolog pár napig,majd megint a nagy nullába esik vissza.
Ami alatt azt értem,hogy nem mutatja ki pl ,hogy nem csókol meg napokig,és én hiába próbálkozok ő így elhúzza magát és direkt nem csókol meg. Vagy a szex max heti 2x van és így ennyi. Van más helyette,de a szexet valamiért eléggé hanyagoljuk .
Ezek nekem rosszul esnek,a szexre azért vágyok,mert az is a szeretet egyik kimutatásának formája,a csók szintén..
Más dolgokban kimutatja pl elvisz kajálni,rendel nekem kaját,ajándékot,türelmes velem ,elvisz magával mindenhova stb. Szóval emiatt nem tudom azt modnani,hogy biztosan nem szeret,mégis nekem elég nagy hiányt okoz az intimitás hiánya.
ŰSZerintetek miért van ez?
A barátom szakított vele mármint az exével,mert kb nulla volt a kapcsolatuk állítólag. Én nem tudhatom,de ő elmnodása szerint szex se nagyon volt,ha volt is a csajt nem érdekelte a dolog,fa darbként tűrte. és hogy ő mármint a barátom sok mindent megtett azért,hogy elnyerje a szerelmét a csajnak,de semmi változás nem törént így egy nap erőt vett magán és mondta,hogy legyen vége,mire a csaj is kibökte,hogy hát igen szerinte se jó az egész. Már nagyon komoly volt a kapcsolatuk és több éves,együtt is éltek stb...exem kitörölte mindenhonnan. Azután 2-3 hétig sírt és elkezdett csajozni,de csak szexre,ekkor volt több alkalmi is neki. Majd jött egy lány akinél elkezdte érezni,hogy húú lehet jó lenne komolyan is,de pár hét után kidobta a csajt ,mert nem bírta elvisleni őt. Aztán jöttem én akinek egyébként már hetekkel ezelőtt írt csak én eléggé hezitáltam,hogy tlaálkozzak vele,mert én utoljára akkor láttam amikor exével volt bár már akkor is nagyon erős jeleket küldött felém és közölte is,hogy gyönyörűnek lát,de ekkor én még semmit nm láttam bele.
Szóval ranidzgattam vele és 3 hét nagyon nagyon komoly udvarlás után összejöttem vele,de én elején is modntam neki,hogy nyugodtan hagyjon magának időt ha nem áll készen. De ő nem akart elengedni így összejöttünk. És ekkoriban lelkiztünk elég sokat és akkor mesélt exéről is,de nekem tényleg annyi jött le egészből,hogy neki rosszul esik az egójának,hogy el lett utasítva,hogy ő maga nem kellett valakinek,mrámint hogy a csaj nem volt belé szerelmes. De ezt ő mondta párszor ,hogy szerinte ez ami giazán zavarja az egészben. Azóta már eltelt pár hónap. Azt érzem rajta,ohgy nehezen akarja magát átadni,kissé fél,de vannak olyan időszakok amikor nagyon átadja magát,máskor meg kicsit visszábblép. Azt is felhozta,ohgy egyszer gondolkozott azon,hogy lehet egyedül kellene lennie,de aztán elég hamara elhesegette,mert engem nem akar elengedni,de utólag azt gondolja tényleg kellett volna neki több idő exe után.
Hát ennyi van. Szerintem nem epekedik az exe után,ahogy írjátok. Azt elfogadom,hogy még bánkódik a múlt miatt vagy néha eszébe is jut,nekem is évek kellettek anno exemet feldolgozni és hasonlóan az egómat bántotta a legjobban a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!