Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl szeretetéhes vagy jól gondolom,hogy nem kapok elég szeretetet?
4 hónapja vagyok együtt a barátommal,nagyon szeretem őt,elvileg ő is engem. Tényleg nincs vele kifejezetten semmi bajom azt leszámítva,hogy már az elejétől kezdve feltűnt,hogy nem igazán mutatja ki az érzéseit felém és szexuálisan sem a legaktívabb. Ezt akkor azzal amgyarázta,hogy még ugye új a kapcsolat és amúgy is gyászolja az exét még. De már azért eltelt pár hónap és elég hullámzó,ha felhozom,hogy figyelj nagyon rosszul esik,hogy nm mutatod ki a szereteted akkor javul a dolog pár napig,majd megint a nagy nullába esik vissza.
Ami alatt azt értem,hogy nem mutatja ki pl ,hogy nem csókol meg napokig,és én hiába próbálkozok ő így elhúzza magát és direkt nem csókol meg. Vagy a szex max heti 2x van és így ennyi. Van más helyette,de a szexet valamiért eléggé hanyagoljuk .
Ezek nekem rosszul esnek,a szexre azért vágyok,mert az is a szeretet egyik kimutatásának formája,a csók szintén..
Más dolgokban kimutatja pl elvisz kajálni,rendel nekem kaját,ajándékot,türelmes velem ,elvisz magával mindenhova stb. Szóval emiatt nem tudom azt modnani,hogy biztosan nem szeret,mégis nekem elég nagy hiányt okoz az intimitás hiánya.
ŰSZerintetek miért van ez?
#11 vagyok
azért mert nem szeretnék olyan pasival lenni, aki epekedik az exe után, hanem egy olyat akiről tudom, hogy nem csak pótlék vagyok, vagy búfelejtésre és időtöltésre használ, pl. akiről tudom hogy szomorú és az exe miatt ment bele egy új kapcsolatba arról egyértelmű, hogy nagyon nincs túl rajta és csak egy űrt töltök ki az életében, szóval nagyon köszönöm, nem kellene ilyen. :)
Nem epekedik utána. A kapcsoaltunk elején jött fel inkább ez a téma . Az álmot meg megemlítette 2 hete kb . De sosem mondja ,hogy őt akarná vagy hogy epekedne utána. Szerintem telejsen normális,hogy ognodlunk az exünkre ,én pl 2 évig gonodltam egy hosszú kapcsolatom után exemre,de mai napig eszembe jut pedig nem is szeretem.
Az ex utáni fájdalom előbb utóbb el fog múlni,és az ő döntése volt az,hogy ő így akar flejeteni,van akik 5 évig is szinlgik mások fél évig valaki meg pár hét után már mást keres,embere válogatja.
ok :D felőlem írjátok ,de én biztos vagyok abban,hogy szeret,ő szokta mondani,hogy hajaj meddig fogom még őt elvisleni? meg szeret akármilyen is vagyok vele. De akkor biztos utál és visszamenne a csajhoz akit ő hagyott el és nem is voltak igazán szerelmesek és akit megcsalt. Csak nehéz elfejtenie,hogy egojában sértette a csaj.
Milyen vislekedésemmel,hogy kicsit több igényem van szexre? :))
Igen kiiírtam mert alap kérédsem az volt,hogy ez mennyire normális,hogy valaki nem csókolózós típus és szexet is kevesebbet igényli. Mondjuk ez is változó mint írtam,de nekem furcsa mert exeim mind napi 2-3x is akár. Ő meg simán el van 2-3 napot is nélküle ha épp úgy van.és hogy én ezt keveslem. Barátom is azt sozkta mondani nem az a kérdés,hogy neki elég vagyok-e hanem hogy nekem elég -e ő...
kár,hogy néhányotoknak csak odáig jutott el a dolog,hogy jaj tuti nem szeret hiába mutatja azt 99 másik dolog,hogy de.
'amúgy is gyászolja az exét még' ... mi az hogy még? ez komoly?
Komolyan ki az aki kapcsolatba lép mással amikor még nincs túl az exén? Az ilyenek tipikusan búfelejtőnek meg pótléknak tartják a másikat. 🤦♀️ Azért vagy te most mellette, hogy a szomorúságát úgymond elnyomd benne és kapjon valakitől törődést.
Ha nincs túl az exén akkor ott még ott vannak az ÉRZELMEK, a HIÁNY és valamennyi SZERETET is.
Itt nincs szó kevesebb igényeről. Gondolom az exét meg éjjel nappal tolta....
Ha az exe írna neki, téged 100% hogy dobna azonnal amiben nem lehetsz biztos, hogy nem fog megtörténni. 🤷
Hiába próbálod elhitetni magaddal, hogy így szeret meg úgy az érzelmek..nem. Itt főleg az exről van szó.
25N
Ahogy elnézem a kommentelőket, itt senki nem akar megbántani téged. Te szereted őt így nem akarok meglátni az igazságot.
Te leírtad a szitut, mi meg elmondtuk az igazat 🤷 Egyfajta pótlék vagy, sajnos nem több.
Gondolkozz egy kicsit, ha téged dobott volna az exed amikor még szeretted őt, te összejöttél volna egy másik férfial úgy hogy még az exedet szereted? Tudnád azt a férfit igazán szeretni? Nem hiszem.
#18-as voltam.
Amúgy nem értem minek írtad ki a kérdést, ha folyton csak visszatámadsz mert senki nem erősíti meg a véleményedet, hogy jaj hát ő tényleg szeret téged csak a kevesebb igény meg így meg úgy xD
Úgyse hiszel nekünk, de ebből az egészből te fogsz rosszul kisülni.
Az álmok nagy része amúgy a vágyaink kivetülése ;) Az meg, hogy sírt amikor szakított veled nem jelenti azt, hogy jó jel vagy nem akarna veled szakítani. Ő szimplán ilyen, érzékeny. Én is sírtam amikor szakítottam a párommal mert megromlott a kapcsolat és még mindig szerettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!