Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtátok elfogadtatni gyermeketekkel az új párotokat?
#9: Mert ő épp dolgozik és nem tudja nyomkodni a munkahelyén a telefonját. Vagy, szerinted, ha nem 0/24-ben van rátapadva az ember a másikra, még munka közben is, akkor nem boldog a kapcsolata? :D
Édesistenem.
Én is a sok közös programot javasolnám, ahol a kislányod azt érzi, csak még egyel több ember foglalkozik vele, és attól még anya ugyanúgy ott van vele és szereti őt. Illetve korának megfelelő szinten beszélgess vele erről az egész helyzetről. Talán vannak amúgy ilyen témával foglalkozó mesekönyvek is, lehet, hogy ha hall néhány ilyesmi történetet, akkor könnyebben elfogadja a dolgot.
A trollokra meg ne reagálj, csak olaj a tűzre.
Hú, de jó sok "hasznos" választ kaptál. Ne törődj a trollal, szegénynek nincs nagyobb öröme az életben.
Én is azt akartam írni, mint az utolsó. Amíg ilyen durván "rád van függve", addig ne erőltesd. Először legyen ott veled, amíg barátnőzöl stb. Lássa, hogy nem ő az egyetlen emberi kapcsolatod, de attól még ő a gyereked, és nagyon fontos neked. Azután ne otthon találkozzon a barátoddal, hanem valami jó kis közös "baráti" programom. Olyan helyekre menjetek, amit szeret, hogy mindig valami jó élményt csatoljon ahhoz az emberhez. Ennél is fontosabb, hogy csak akkor kerüljön sor az első találkozóra, ha teljesen biztos vagy a kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!