Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtátok elfogadtatni gyermeketekkel az új párotokat?
Figyelt kérdés
A kislányom (6 éves) , baromi anyás típus. És már néha azon kiborul, hogy valakivel nevetgélek a telefonba. Nem is tudom, hogy fogadja majd az új kapcsolatot. Valaki járt már így.2020. jún. 6. 19:26
2/21 anonim válasza:
Így van, béküljetek ki az apjával! Az lesz a legjobb.
3/21 anonim válasza:
Sehogy és nem is akarnám. Nem csinálnék gyereket úgy, hogy nem lennék benne 100%-ig biztos, hogy legalább a gyerek 14-18 éves koráig együtt maradunk.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem azért jöttem el, sok-sok huzavona után, hogy végül kibéküljek. Egy rossz kapcsolatról beszélünk.
2020. jún. 6. 19:29
5/21 anonim válasza:
Akkor maradj egyedül. Bírom amikor sírnak hogy a férj milyen rossz, aztán másnap már új hapsija van a nőnek.
6/21 anonim válasza:
Ha egy rossz kapcsolatról beszélünk, miért szültél neki gyereket?
7/21 A kérdező kommentje:
Mert az elején nem volt rossz. Olyanról nem hallottatok, hogy lelki terror, illetve bántalmazás? És nem, nem volt másnap hapsim.
2020. jún. 6. 19:34
8/21 anonim válasza:
#7: De, hallottunk már ilyenről. Csak, a vak is látta már a kapcsolat elejétől, hogy milyen a másik. Ki kéne nőni pár nőnek az ilyen önsajnáltatásból.
9/21 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy itt mindenkinek a kapcsolata boldog. Nem is értem miért nem a párotokkal foglalkoztok és minek nyomkodjátok a telefont.
2020. jún. 6. 19:40
10/21 anonim válasza:
Miért bántalmaztad szegény embert? Miért üldözted el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!