Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem segít otthon ....ezenkívül jól kijövünk mindenben.Mit tegyek?
Jól kijövünk más minden téren szuper a kapcsolat de ettől már megőrülök,hogy minden rám szakad. Ketten élünk.
Aki rá tudta idégőjelben nevelni a párját az hogyan?

Az életben nem lennék akkora selejt, hogy olyat szeressek és legyek együtt vele, aki nem tart egyenrangúnak, csak mert p*ncim van, és még lelkiismeretfurdalás nélkül elnézni, ahogy munka után, retek fáradtan én csinálok otthon minden:)
Alázd csak magad kérdező, jól csinálod
Meg is lehet fordítani a dolgot , mint irtam akivel előtte jartam mindenben segített maradtam volna vele csak emiatt ?
Nem kidobni akarom hanem rávenni őt erre ugymond.
De ilyne válasz nem igazán érkezett vagy másnak mindekinek szo nélkül mindent megcsinal a párja ? 😊 akkor kicsit irigykedem xd

Valószínűleg igen, sokaknak van olyan párja, aki van annyira intelligens, hogy tudja egyszerre szeretni is a párját és alap dolognak tartja, hogy a mocskot amit közösen csináltok a házban, azt közösen is takarítjátok el, teljesen függetlenül attól, kinek mi van a lába között.
És az, hogy ezen kìvűl jól kijöttök meg minden szuper, az egy vicc.
Hiába mondja a palid, hogy szeret meg minden szar, ha azt nem mutatja ki.
Például ha fogja magát és neki áll takarítani, ami kötelessége is lenne, az tökéletes alkalom lenne arra, hogy kimutassa mennyire szeret.
Csak mondom.

Valahogy nekem nem a takarítás egyenlő a szeretettel😀 számomra ez a vicc. De kinek mi,nem vagyunk egyformák.
Én sem szeretetből csinálom,hanem mert muszáj ha nem akarok koszban élni.

Te sem vagy annyira értelmes, hogy megértsd, amit mondanak, így már meg sem lepődök, hogy kérdést kell kiírnod ahhoz, hogy megold a problémáidat.
Hogy takarítással kimutassa a szeretetét, azt nyilván úgy értettem, hogy levegyen ennyi terhet is a válladról, ne nézze ölbe tett kézzel, ahogy ingyen cselédketsz.
Ahogy így végig gondolom, egy főnyeremény vagy a palinak.
Gyereket nem akarsz, nincs elköteleződés, dolgozol, el se kell tartania, ingyen melózol otthon is, plussz üríteni is tud beléd, mázlista pali
Az elkötelezödes nem a gyerektől függ,hiszen ha így lenne sosem lennének válások 😊
Ez egy bosszanto rossz tulajdonsag, ami nekem és Biztosan Neked is van ...
Megoldási javaslatokat vártam erre nem azt,hogy hagyjam ott mert a házimunkában nem jeleskedik.

Drasztikus eszközökhöz kell folyamodni. Csak magadra főzz, vagy rendelje kaját, az ő ruháit hagyd ki a mosásból stb. Persze mindezek előtt beszèlj vele. Ha ez sem használ, akkor takarodjon vissza anyucihoz, hátha ő hajlandó kiszolgálni.
Lehet, hogy számodra ez csak "hiba", ami mindenkinek van. De ez sokkal több annál, tiszteletlensèg a másik felè. Hiába szólsz, mèg neki áll feljebb, ès ugyanúgy hagyja, hogy te csinálj mindent, akár 12 óra munka után is. Neeeem, ez már messze nem hiba.
Gusztustalan az ilyen fèrfi, akinek ez az evidens, hogy mivel himbilimbivel rendelkezik, neki csak annyi a dolga, hogy eljár dolgozni, aztán herevere...Puncival meg termèszetesen lehet otthon folytatni a gürit, mert a nőnek az a dolga. A nagy frászt. Ilyen gondolkodású fèrfit úgy vágnèk ki, hogy nyelven. Vicces kívül.
Ès ne mosakodjon már azzal, hogy neked is van hibád. Igen, mindenkinek van, ès minden bizonnyal ő sem csak ezzel az eggyel rendelkezik, hogy lusta mint az állat. Úgyhogy lehet lepattanó erről a vesszőparipáról, ès mozduljon rá izibe a porszívóra. Vagy takarodjon. Ilyen egyszerű.
Jó hogy már nem benned kelt lelkifurdalást mert egy lusta disznó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!