Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem segít otthon ....ezenkívül jól kijövünk mindenben.Mit tegyek?
Jól kijövünk más minden téren szuper a kapcsolat de ettől már megőrülök,hogy minden rám szakad. Ketten élünk.
Aki rá tudta idégőjelben nevelni a párját az hogyan?
Próbáltam de nyavalyog,hogy fáradt (Enis az vagyok) ...ne baszogassam mindennel stb. Ha más terén nem lenne ilyen jó minden akkor már reg kidobtam volna.
Én otthon nem ezt láttam,nekem apum 4 műszakban dolgozott mindig mikor otthon volt aznap megfőzött és nem mindent igaz de megcsinálta az otthoni dolgokat.
És nekem ez fontos lenne ....ha látnám hogy akarja legalább.
Es mi lenne akkor ha még tegyük fel gyerek is lenne?
Probalj meg megegyszer beszélni vele hogy minden rad szakad, te nem akarsz így élni hosszabb tavon, igenis vegye ki a részét a hazimunkaban, akar a bevasarlasban, mosasban, takaritasban neha.
4 gyereket nem szeretnénk egyikőnk sem,ezen nincs vita.
Csak a házimunkán. És tényleg nem panaszkodni akarok de jo kiírni magamból ,az én munkam nehezebb sokkal mint az övè, erre igyis ezt csinálja 😡
Olyan szar tényleg hogy akit szeretek az ilyen ...előző parom hiába volt iylen téren rendes de érzelmileg nem volt már oké,nem szerettem a végén már mint egy lakótars lett volna.
Inkább rávenni akarom,nem elküldeni rögtön.
Milyen motivációra gondolsz?
Nekem sincs túl nagy motivaciom sokszor a 12 óra meló után ezzel foglalkozni,de vannak dolgok amiket muszáj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!