Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem nőhöz méltó viselkedés ez?
A történet ami nincs még 24 órája sem hogy megtörtént pontosabban tegnap épp arról beszélgettünk, hogy kinek mennyi partnere volt (szexuális partner is) és az ugye köztudott, hogy ha egy nő azt mondja kevés vagy max 3-4 akkor az lehet akár 10-nél is több, míg ha egy férfi mondja, hogy sok vagy akár 10-15 akkor valójában fele annyi sem.
Ezt elmondtam barátnőmnek tegnap este és kikerekedtek a szemei majd közölte, hogy neki tényleg - rajtam kívül - csak 1 férfi volt az életében, mert nagyon bizalmatlan a kapcsolatok terén, főleg férfiak esetében.
Hogy ez mennyire hihető azt döntsétek el ti, én személy szerint nem hiszek neki, mert nem átlagosan szép lány, hanem nagyon csinos, kihívó, temperamentumos, ami nem lenne gond, nem is az, de remélem megerősítetek engem abban, hogy egy ilyen lányt biztos körberajongott anno nem 1-2 férfi - 25 éves - és biztos nem eggyel szexelt, ami nekem nagyon b*ssza a csőrömet így finoman szólva és nem azért mert nekem kevés partnerem lett volna - nem is sok, rosszul sem nézek ki -, hanem mert számomra nagyon undort keltő, hogy többen is... szóval értitek.
A lényeg pedig az egész sztoriban az, hogy tegnap este ugye azt mondta nekem, hogy féltékeny rám, mivel sok lány néz meg engem az utcán, boltban bárhova ahova megyünk és nem értettem ezen mit problémázik, felróhattam volna neki ugyanezt egyébként mert szinte egy az egyben én is azt látom, hogy őt is állandóan kukkerolja a postástól kezdve a családos apukán át a 80 éves bácsiig szinte mindenki és rákérdeztem, hogy mit szólna ahhoz, ha megdugnék egy másik lányt és nem érdekelne ha megbántanám ezzel.
Ehhez már nem tudott mit hozzászólni, láttam is rajta hogy nagyon szíven ütötte és ugyanígy visszakérdezett, hogy mi lenne ha ő is megcsalna valakivel és utána elhagyna, amire őszintén megmondom nem akartam így reagálni, de megütöttem, kapott egy pofont és utána könnyes szemmel mondta, hogy ő nem ezt érdemli tőlem, hogy lehetek ilyen bunkó mikor szeret meg hasonló dolgok. Meg hogy nem így ismert meg, de tényleg nagyon felidegesített és ezt nem is értem, hogy hogy reagálhat valaki így, mikor egyértelmű, hogy hazudik és biztos nem 1 férfival volt könyörgöm, hát ha látnátok élőben a totál ellentéte ugrana be nektek is én meg úgy mint a többi f*szi vizuális típus vagyok és nyilván a külseje az ami alapján először ítélek akár negatív akár pozitív irányba.
Tehát a kérdésem igazából annyi lenne csak, hogy találkoztatok e már - szerintem amúgy biztos nem - olyan nővel aki nagyon csinos, de kevés férfival volt együtt, és hogy így minden nőiességet eldobva reagál, hogy megvádol ilyenekkel meg kiprovokálja azt hogy egy férfi megüsse utána még ő sír. Most ez nőhöz méltó viselkedés? Nem akarok semmi többet róla elmondani, mert szeretem de ezek a dolgai, a vádolás a féltékenység a HÜLYESÉG azt nem nyelem be.
Ami pedig a legérthetetlenebb számomra és most jön a ráadás, hogy ő nem áll szóba velem, pedig nekem lenne okom inkább ezt csinálni vele, most mindent csinál a házban csak engem kerül, mintha semmit nem csinált volna. Jogos a kiakadás vagy nem?
Remélem nem fogod ki verni belőle a számodra elfogadható partner számot.. Elmondta 1 volt, azt hogy te nem bírod elfogadni felfogni és hajtogatod hogy ő pedig 20 xal volt mert túl szép egyhez,téged minősít,biztos jó lesz hogy félelemből lesz veled,és többet semmit nem fog elmondani ha ennyiért már megütöd..
70F
"Egy szép lány, aki 10 férfiból 9 nek tetszik, miért csak 1 férfival lett volna életében?"
Mert:
- hosszú, akár 4-5 éves kapcsolata volt előtted
- megerőszakolták
- molesztálták
- olyan szerelmi csalódása volt, ami után nem akart mással lenni
- nem talált olyat akivel megéri leállni (bár ha ilyen, nem értem épp benned mit látott meg)
Ezer meg egy oka van, csak éppenséggel egy buta farok vagy, és nem fogod fel amit írnak neked, mert olyan nincs, hogy ne neked legyen igazad.
Azóta már réges rég megbeszéltük a dolgot, attól hogy nem írom le (mert ugye semmi közötök hozzá) attól még a dolgok változnak percek alatt.
Bocsánatot kértem tőle, megkértem hogy nézze el nekem ezt nagyon kiakadtam hogy a szemembe hazudott de aztán beláttam hogy nincs értelme ezen vitatkozni kezdjük elölről és ne haragudjon rám, mert én szeretem őt és ha ő is szeret engem akkor nem dobhat ki csak úgy mint valami kóbor állatot, majdnem pont ezt mondtam.
Ne a pofonnál ragadjatok le, ne legyetek kisiskolás szinten hogy jajj tanárnéni x megütötte y ez egy f*szkalap egy büdös bunkó tahó valakinek ki kéne ütni mert ez így nem állapot, kb ez a szint amit ti itt csináltok.
Ne írjatok több hülyeséget.
"és ha ő is szeret engem akkor nem dobhat ki csak úgy mint valami kóbor állatot, majdnem pont ezt mondtam."
Szóval nem csak megütöd, még az érzelmi zsarolás is játszik. Szerencsétlen lány.
Kérdező nem lehet tudni miért néz félre, lehet a negatív kisugárzásod miatt ahogy kérdezed. Vagy lehet hogy volt neki 1 amit elmondott és komoly kapcsolat, és még egy akit szégyell, és nehezen beszél róla mert valami trauma volt vagy nem úgy akarta.
De nézz jobban magadba, 2 esetet gondolj végig, az első hogy nincs e komplexusod a méreted miatt, mert sok férfi van úgy hogy azért akar szűz nőt, vagy olyat akinek max 1 volt mert paranoiások hogy a másikaknak biztos nagyobb volt, stb. Pedig ha volt már tapasztalata, legalább el tudja dönteni hogy veled tuti jó e neki.
A másik amit írtál hogy ismerősöd öngyilkos lett állítólag nő miatt, ez ügyben jó lenne egy pszichológust felkeresned mert ne a barátnődre vetísd rá ezt a sztorit (sztorikat).
Bocsánatot kértem tőle, megkértem hogy nézze el nekem ezt nagyon kiakadtam hogy a szemembe hazudott--- De ha nem hazudott te akkor is hazugsággal vádolod,gondolkozz már..
Na ha van csöpp esze kihátrál ebből,max azért marad mert fél meg meg lett zsarolva hogy téged elhagyni se lehet. Csodás párkapcsolat.. Ha elmerészel hagyni meg is fogod ölni?
70F
"nincs e komplexusod a méreted miatt, mert sok férfi van úgy hogy azért akar szűz nőt, vagy olyat akinek max 1 volt mert paranoiások hogy a másikaknak biztos nagyobb volt"
Komolyan? Te ezt szűrted le a több mint 20 oldalból amit ezidáig írtam/irtatok? Vicces mert szerintem ez általában pont azoknak jut eszébe, erre kisarkítani a dolgokat akinek TÉNYLEG vannak ilyen komplexusai, jelen esetben neked, nekem nincsenek ilyen "méretproblémáim" itt nem erről van szó. Szimpla féltékenység, mert szeretem, érted? SZERETEM mint NŐT. Te viszont egyre unszimpatikus vagy nekem. Hagyjuk is ezt.
Igen valóban öngyilkos lett de mivel halottról vagy jót vagy semmit ezért inkább ezt fel se hozzuk, jó? Nem volt egy szép látvány, ráadásul az egész menete, ahogyan lelkileg tönkrement, mint egy rákos beteg aki napról napra hétről hétre csak árnyéka lesz önmagának. Ezt nem kívánom senkinek, nektek viszont azt igen, hogy legyen egyszer egy KOMOLY kapcsolatotok és csaljon meg titeket a lány a hátatok mögött amire aztán később jöttök csak rá és akkor majd meglátjuk hogy fog esni, írjatok majd mert kíváncsi leszek nagyon.
Nem ő nőgyűlölő, és épp az aktuális nővel fizettetné meg más nők hibáit. Szegény lány,remélem megússza érzelmi és fizika sérülés nélkül a kontaktot veled a továbbiakban és lesz ereje kilépni mielőtt tönkre tennéd a sérelmeidért rá húzva a vizes lepedőt..
70F
Nos, én például szép és vonzó nő vagyok, de már 20 éve, hogy nem volt pasim (nem kérek senkitől privátot!). Vannak a pasizáson kívül más dolgok is az életben. Azelőtt azért volt néhány kapcsolatom, de nem fogom amiatt ri b ancnak érezni magam. Akinek nem tetszik, mehet is tovább, de azonnal!
Egy ideje ismerkedem és levelezés által is botlottam pár olyan idiótába, aki elkezdett hitetlenkedni, hogy "dehát ilyen fiatal nőnek hogy nem volt ennyi ideig?? Á csak volt valaki?? Volt valami betegséged??" Na az ilyentől villámgyorsan szabadulok is! Bas..zátok ki!! Az is baj, ha voltak pasik, az is baj, ha nem?!
Aztán itt picsog a sok türhő, hogy egy nőnek se kell. Vajon miért?
Keressetek értelmes témát, ahelyett, hogy más múltjában vájkáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!